Skip to main content
Juvenil Div. Honor

Es celebra amb èxit el I Memorial Tomeu Serra

El Real Mallorca ha celebrat el I Memorial en honor a Tomeu Serra, una de les persones que més feina va fer pel futbol base de l'illa i que ha reunit a personalitats del món del futbol balear que han format part de la història del Mallorca, i que feia molts anys que no es reunien a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

El President de la FFIB, Miquel Bestard; el President del Real Mallorca, Monti Galmés; el President de la comissió del Centenari, Toni Tugores; el President del Futbol Base del Real Mallorca, Paco Galmés i el germà de Tomeu Serra, Joan Serra, han descobert les lletres que assenyalen el nou nom del Campo 1: Camp Tomeu Serra.

A més, el club ha fet entrega d'un obsequi a cada un dels clubs participants que han competit en aquest torneig homenatge en la categoria juvenil: el Penya Arrabal, La Salle i l'UD Poblense.

Abans de començar els partits, Neus Serra, amiga de Tomeu Serra que va compartir la seva etapa professional al club i el President Monti Galmés s'han dirigit al públic amb paraules emotives que han recordat a Serra 10 anys després de la seva mort.

A les 11h, el Penya Arrabal i l'UD Poblense han jugat la primera semifinal 

A les 12h el Real Mallorca DH i La Salle han disputat la segona semifinal 

A les 13h el Real Mallorca DH s'ha proclamat campió del I Memorial Tomeu Serra després de superar al Penya Arrabal (1-0)