Skip to main content
Juvenil Div. Honor

El Juvenil DH comença la temporada

L'equip dirigit per Carlos Muñoz s'enfrontarà al Girona en la primera jornada del campionat

L'equip Juvenil Divisió d'Honor del RCD Mallorca comença aquest dissabte, 3 de setembre, la temporada 2022-23, serà enfront del Girona a les 16.30 hores. L'entrenador del Juvenil DH, Carlos Muñoz, valora la gran feina que ha fet l'equip durant la pretemporada. “Ha estat una pretemporada amb bastantes cares noves en l'equip, jugadors que provenen de diferents llocs. La veritat és que estic molt content amb el procés i l'aprenentatge de tots ells. Jo crec que afrontem molt bé el primer partit i sobretot valorar la progressió que estan tenint. Afrontem el primer partit amb la dificultat que té jugar fora de casa i davant un bon rival”.

El tècnic assenyala quin és l'objectiu de la temporada: “Intentar millorar al futbolista en el dia a dia perquè estigui preparat a un possible ascens a filial o a primer equip, i després competir cada cap de setmana per a emportar-se els tres punts. A llarg termini, intentar estar el més amunt possible".

D'altra banda, el capità del Juvenil Divisió d'Honor del RCD Mallorca, Dani García, també ha analitzat com es troba la plantilla: “L'equip està molt il·lusionat. Treballem les últimes set setmanes amb moltes ganes. Som un equip pràcticament nou, però estem treballant molt bé. Sabem que anem a un camp complicat, però amb la intenció de treure un resultat positiu”.

Serà la primera temporada en la qual Dani García lluirà el braçalet de capità. “Estic molt content i molt agraït a tot l'equip i al cos tècnic que m'han nomenat capità. Per a mi és un orgull acabar la meva etapa de juvenil sent capità”, ha assegurat el jugador.