Skip to main content
Juvenil Div. Honor

El Juvenil DH visita al Reus

El Juvenil DH visita al Reus (Dissabte 15 de desembre, a les 16.00 hores) en la jornada 17 de lliga. L'equip mallorquinista ve de guanyar 3-2 al San Francisco, fet que els ha permès guanyar confiança: “Guanyar sempre et dóna confiança i ens fa créixer com a equip. La victòria del dimarts ens ha vingut molt bé, va ser un partit obert, on vam tenir estones de bon joc, però el més positiu és que quan vam tenir moments difícils els vam saber superar”, assegura l'entrenador de l'equip, Carlos Muñoz.

El DH du 5 partits sense conèixer la derrota. El tècnic es mostra satisfet amb el treball dels seus: “En aquest mes l'equip també ha tengut la sort que a vegades has de tenir. Portem unes setmanes carregades de partits, però tenim plantilla suficient per a afrontar els dos partits que ens resten. Confiem en els al·lots i qualsevol que surti ho farà bé. Treballen molt bé entre setmana i quan se'ls necessita responen”.

Quant al rival, Muñoz assenyala que el Reus és un equip perillós: “La necessitat del Reus li fa més perillós, porten temps sense guanyar, però tampoc perden molt. Saben que, a ca seva, tenen la salvació i voldran apurar en el seu últim partit com a local de l'any abans de l'aturada. Són un bloc compacte i tenen jugadors perillosos que cal controlar. Sabem que hi haurà dificultats, però anem convençuts a plasmar la nostra idea, superar-les i portar-nos els tres punts”.