Skip to main content
Juvenil Div. Honor

El DH del RCD Mallorca vol seguir a dalt

El Juvenil Divisió d'Honor rebrà el Gimnàstic Manresa a la novena jornada de lliga (dissabte, 27 d'octubre a les 16:00 hores a Son Bibiloni). L'equip català ocupa la desena posició de la lliga amb 9 punts i ve de perdre 0-1 davant l'Espanyol. Per la seva banda, el DH del RCD Mallorca ocupa la quarta posició amb 14 punts i també arriba després de perdre 1-2 davant la Penya Arrabal en la vuitena jornada.

El tècnic de l'equip mallorquinista, Carlos Muñoz, reconeix que la derrota davant la Penya va ser dura però que han de treballar per corregir errors: "La setmana ha estat semblant a la resta de setmanes, encara que quan no aconsegueixes el resultat esperat, tots volem analitzar el perquè, entrenar, però sobretot que arribi el partit següent el més ràpid possible. En el partit contra la Penya vam merèixer molt més, però la falta d'encert i dos errors individuals ens van penalitzar massa. Hem de ser molt més contundents en les àrees i estem convençuts que ho millorarem".

Segons Muñoz, el Manresa serà un rival dur perquè ha aconseguit bons resultats fora de casa, encara que ells han preparat bé el partit: "El Manresa ha aconseguit bons resultats fora de camp i serà un rival perillós. Hem preparat bé el partit. Els al·lots tenen ganes d'agradar. L'altre dia van sortir tocats i dissabte no volen deixar escapar aquesta oportunitat que ens dóna el calendari de jugar de nou com a locals. Necessitem els tres punts per tornar a aixecar-nos".