Skip to main content
Juvenil Div. Honor

El Juvenil DH visita el camp de l'Olivar

El Juvenil Divisió Honor visita el camp de El Olivar en la dotzena jornada de lliga (diumenge, 18 de novembre, a les 12:00 hores a Saragossa). El conjunt aragonès suma 7 punts en lliga i ocupa la quinzena posició.

Després de la derrota per 1-3 conta el Barça, l'entrenador del conjunt juvenil, Carlos Muñoz, assenyala que s'han de reposar, aprendre dels errors i seguir cap endavant: “Després de la derrota contra el FCB no queda una altra que aprendre dels errors i passar pàgina. Mirar al davant i treballar per aconseguir aixecar-nos de nou en el següent partit”.

Muñoz afegeix que, malgrat la derrota, els jugadors segueixen motivats i han entrenat amb ganes pel partit del diumenge: “Els al·lots han entrenat amb ganes i molta il·lusió aquesta setmana”.

El conjunt vermell es desplaça a Saragossa per enfrontar-se a l'Estadio Miralbueno El Olivar, un conjunt que no encadena la seva millor ratxa però que no posarà les coses fàcils als pupils de Muñoz: “Sabem que El Olivar és un equip molt necessitat que no està al seu millor moment. És un bloc molt físic, difícil de superar i de fer-li ocasions. És un partit per fer un pas endavant, veiem als jugadors mentalitzats i convençuts de realitzar un gran partit i tornar amb els tres punts”.