Skip to main content
Juvenil Div. Honor

Carlos Muñoz: “Hem de fer un partit gairebé perfecte per treure 3 punts”

El conjunt dirigit per Carlos Muñoz rebrà al segon classificat, el Futbol Club Barcelona, en l'onzena jornada de lliga (diumenge, 11 d'octubre, a les 12:00 hores a Son Bibiloni). L'equip català té 19 punts en la classificació, un més que el Mallorca, que ocupa la quarta posició.

El tècnic assenyala que els seus jugadors estan motivats i han entrenat molt bé aquesta setmana: “Ens enfrontem dos bons equips de la lliga en els quals només un punt ens separa. Sabem que hem de fer un partit gairebé perfecte per treure els tres punts. Els al·lots han realitzat una gran setmana d'entrenaments. La visita del FC Barcelona sempre és un al·licient especial per als jugadors i això es nota durant la setmana, estan molt motivats i hem de saber controlar aquestes emocions”.

El Barça aquest any ha perdut dos partits com a visitant, ha empatat un i ha guanyat dos. Malgrat aquests números, el conjunt català sempre és un dels favorits per quedar a dalt. “És cert que fora de casa el Barcelona està sent una mica més irregular que altres anys, potser la Champions Juvenil en setmanes determinades els pot afectar, la qual cosa sí sabem és que tenen un gran potencial com a bloc i molt bones individualitats. Hem d'estar en alerta. Vénen de guanyar a l'Inter de Milán 0-2 i han aconseguit canviar la seva dinàmica negativa amb un gran partit. Sabem els seus punts forts, però també com fer-los mal. I hem preparat la setmana per competir i aconseguir els tres punts”, assegura Muñoz.

El DH del RCD Mallorca podria col·locar-se líder de la lliga aquesta jornada. Encara així, Muñoz no pensa en objectius a llarg termini i solament pensa a anar sumant dia a dia: “La classificació a dia d'avui és anecdòtica, és una lliga molt igualada, hi ha 7 equips que sumen bastant, però també perden. Avui pots ser primer i demà setè. La nostra ambició a dia d'avui és seguir creixent i ser més regulars”.