Skip to main content
PRIMER EQUIP

Vicente Moreno: "Crec que hem pogut capgirar el resultat a la primera part"

Vicente Moreno ha valorat en roda de premsa l'empat 2 a 2 entre el RCD Mallorca i Las Palmas. El tècnic valencià creu que el seu equip va merèixer alguna cosa més: "No em quedo mai content si no aconsegueixo els 3 punts. I més si després veig com s'ha desenvolupat el partit. Crec que l'equip ha fet moltíssimes coses per donar-li la volta al resultat, el punt se't queda curt i és una pena".

El Mallorca ha estat capaç d'empatar un partit que perdia per 0 a 2 als quinze minuts de la primera meitat. El conjunt canari ha demostrat l'efectivitat que té, però el Mallorca ha empatat abans de finalitzar els primers 45 minuts gràcies als gols de Lago Junior i Stoichkov. "Crec que hem pogut capgirar el resultat a la primera part", assegura Moreno. El tècnic de Massanassa lamenta no haver pogut sumar més punts en els dos partits seguits que ha tingut l'equip a casa: "Teníem l'exigència i il·lusió de sumar sis punts en els dos partits a casa i malauradament, havent fet moltes coses, només hem sumat dos".

Després de 11 jornades de lliga, el Mallorca suma 16 punts, amb 4 victòries, 3 derrotes i 4 empats. Moreno té clar que és aviat per fer un balanç i mirar la classificació: "La segona divisió és molt llarga, a mi el que em preocupa és que nosaltres sumem, si pot ser de 3 perquè et dispara, i si no és de tres, com avui, d'un. Però que sumem i competim. Que els mereixements que fan els jugadors es converteixin en punts, la resta m'importa poc, la classificació en aquests moments et diu poc".