Skip to main content
Mallorca BN

El RCD Mallorca B inicia la temporada en 2RFEF

L'equip dirigit per Julián Robles comença la temporada enfront de l'Hèrcules a Son Bibiloni

El RCD Mallorca B s'estrena aquest diumenge a Segona Federació davant l'Hèrcules CF a les 12 hores a Son Bibiloni. El tècnic mallorquinista, Julián Robles, ha destacat el bon estat de l'equip pel començament de lliga. “Feia anys que estàvem intentant ascendir i la temporada passada ho vam aconseguir. Ara hem d'adaptar-nos el més ràpid possible a la categoria. Hem aconseguit fer un equip molt compromès. És una plantilla amb molt bons valors i amb molt de sacrifici. La veritat és que ens ho han posat molt fàcil en la pretemporada i esperem començar tan bé com sigui possible contra l'Hèrcules”.

Julián Robles també ha analitzat al primer rival de lliga: “L'Hèrcules quan inicia la temporada sempre és un equip que vol ascendir. Ha fet una plantilla molt competitiva amb jugadors, la gran majoria, de 1RFEF. És un equip molt competitiu, que vol ser dominador i manejar els temps del partit. És un bon inici, molt motivant per als jugadors”.

D'altra banda, Julián Robles ha posat en valor la incorporació de Xisco Campos com segon entrenador del filial. “És una persona que porta molts anys en el futbol. S'ha retirat amb 40 anys i ha estat capità de tots els equips en els quals ha estat. Té molt a donar-li als jugadors tant en el vestuari com en el camp”.

Per part seva, el jugador del RCD Mallorca B, David López, ha manifestat la il·lusió de l'equip per començar la lliga. “Ho afrontem amb molta il·lusió, amb moltes ganes, ja tenim ganes que sigui diumenge per a jugar bé i demostrar el nivell que tenim i demostrar que en aquesta categoria podem fer grans coses”.

Quant als objectius d'aquesta temporada de la plantilla, el jugador ha destacat que és continuar creixent com a futbolistes i fer un pas cap endavant, mentre en la classificació, quedar el més amunt possible.