Skip to main content
PRIMER EQUIP

Olaizola: “necessitem guerrers en el camp”

El tècnic assegura que hi haurà alguns canvis en l'onze però no “revolució”

Javier Olaizola ha atès als mitjans en la prèvia al que serà el seu primer partit al capdavant del primer equip, el diumenge a les 12:00 a Almeria, i ha destacat que no té previst grans revolucions en l'onze inicial, “encara que si que farem alguns canvis. Els 23 jugadors tenen les mateixes opcions de jugar cada setmana. Tots han treballat molt bé aquests tres dies i amb alegria”.

Olaizola, en aquest sentit, va assegurar que el seu objectiu és que l'equip “iguali al rival en concentració, ordre, pressió i arpa. Si els igualem la qualitat d'aquest equip s'imposarà. És un grup humà espectacular que, per la qual cosa veig i em diuen, volen treure això avanci”. No obstant això, el basc va assenyalar que el lliurament no serà negociable, “amb la història d'aquest club i amb l'escut no guanyarem a ningú. Necessitem guerrers en el camp, jugadors amb qualitat que ho donin tot”.

El tècnic va qualificar al rival de “molt complicat” ja que, segons el que ha pogut estudiar d'ell, “intenta jugar des de darrere, són dinàmics i forts, sobretot a casa. Serà un partit difícil, encara que crec que podem treure alguna cosa positiu”. Així mateix va comentar que no té intenció d'allunyar a Brandon molt de la porteria, “ara està en ratxa” i que, possiblement Dalmau tingui més minuts que fins ara.

“Jo tinc clar l'onze que va a jugar, hi haurà algun canvi però no una revolució perquè portem poc temps al capdavant de l'equip. No volem tocar alguna cosa que funciona” va assegurar el míster poc abans d'assenyalar que no li preocupa que l'equip es relaxi en les properes setmanes, “ja m'encarregaré jo que no baixin els braços. He vist un grup compromès, il·lusionats amb guanyar a l'Almeria i m'ho han demostrat en aquests dies. Tots volen ajudar”.

Finalment, Olaizola, que va lloar la mescla d'experiència i joventut de la plantilla, “tots tenen la il·lusió de fer alguna cosa gran”, va afirmar que no li preocupa si no era la primera opció de club per a la banqueta, “m'és igual si volien a sis abans que a mi o era el més barat, des del primer segon que m'ho van proposar ni ho vaig dubtar. Amb aquesta il·lusió brutal estic treballant, això és un regal”.