Cròniques cantera

El Juvenil A venç 5-0 al Gimnàstic de Tarragona

El conjunt vermell finalitza la lliga com a tercer classificat

El Juvenil A del RCD Mallorca va golejar 5-0 al Gimnàstic de Tarragona en l'últim partit de lliga. Amb aquest triomf, els de Carlos Muñoz finalitzen la temporada en tercer lloc de la taula.

La primera part va tenir clar domini vermell amb nombroses ocasions manifestes de gol. El primer del partit va arribar en el minut 18 després d'una rematada de cap de Quevedo a la sortida d'un córner després de varis rebutgs previs. Pau Mascaró i Nico van ser els encarregats de posar el 3-0 en el marcador després de dues bones accions colecticas.

En el segon temps, l'equip visitant, que es jugava molt, va intentar estrènyer més amunt, però sense encert. L'equip dirigit per Carlos Muñoz tornaria a veure porteria fins a dues ocasions. Primer seria Jan Salas des dels onze metres, i després Gabi Salas després d'una gran jugada de Pere Haro per l'esquerra. Un partit, que va certificar la tercer plaça per als mallorquinistes, però el descens per al conjunt català.

RCD Mallorca: Marc Monedero, Carles Sogorb (Miquel Calatayud,71’), Santiago Ávila (Pere Haro,58’), Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras (Diego López,71’), Nicolás Barattuci (Adrián Gómez,71’), Miquel Jan Salas, Miquel B. Llabrés, Pau Mascaró (Gabriel Salas,58’), Bruno Calcagno.

Gimnàstic de Tarragona: Alex García, Jofre Niel, Iván Rodríguez, Pau Coll, Marc Bayona (Marc Aspa, 52’), Guillem Bolado, Oriol Marín (Antonio Santiago,46’), OT Agne (Albert Sánchez,52’), Sergi Folch, Sergi Vega (Kevin Amador,56’), Pau Ortega (Sergio Pachón,46’).