RCD Mallorca

El RCD Mallorca B cau 2-1 davant el Deportivo Aragón

Jaume Tovar va ser l'autor del gol vermell

Derrota del RCD Mallorca B davant el Deportivo Aragón en el penúltim partit de la temporada. Els de Julián Robles romanen els dissetens classificats amb 29 punts mancant una jornada, però el seu descens de categoria ja és matemàtic.

Un penal en el minut 34 de la primera part, executat per Jaume Tovar, va permetre avançar-se als mallorquinistes en el marcador. L'equip local l'intentava constantment amb nombroses arribades a la porteria defensada per Álex Quevedo, però sense fortuna.

En el segon temps, Cortès aprofitaria un gran centre des de la dreta per a superar al porter vermell. En el minut 76 es produiria la remuntada per part del Deportivo Aragón, que s'aprofitaria que el filial vermll jugava en inferioritat numèrica per l'expulsió de Miguelito. Marcos Cuenca va ser l'encarregat de posar el 2-1 final en el marcador.

Real Zaragoza Deportivo Aragón: Acín; Borge, Operé, Saturday, Juan Sebastián (Vallejo, 78′); Pablo Cortés (Fabio, 86′), Isaiah Navarro (Marcos Cuenca, 69′), Alberto Vaquero, Rastrojo (Castillo, 69′); Guillem Naranjo y Raúl Rubio (Jay, 69′).

RCD Mallorca B: Álex Quevedo; Miguelito, David López, Coulibaly (Tófol, 81′), Marcos Fernández (Valverde, 54′); Luis Montiel, Gianquinto (Gayà, 23′), Luna (Ibrahim, 54′), Víctor Lázaro (Garay, 54′), Montalbán; y Tovar.