Skip to main content
Destacats

Manu Morlanes: Hem d'anar per la victòria i donar-li una alegria a l'afició

El jugador del RCD Mallorca analitza el partit davant el Cadiz CF

El RCD Mallorca s'enfrontarà aquest divendres a les 21h de la nit al Cádiz CF en el Estadi Mallorca Son Moix. Un duel corresponent a la jornada 34 de la lliga i en què els de Javier Aguirre lluitaran per aconseguir els tres punts. El migcampista vermell, Manu Morlanes, ha destacat la importància del partit: “Hem tingut dos dies lliures per a desconnectar, per a recarregar piles. I bo, afrontem aquesta setmana, que sabem que és molt important, de la millor manera. Som conscients de la importància del partit del divendres. I bo, preparant el que considerem, no una final perquè encara queden quatre partits, però sí un partit molt important de cara a la salvació”.

Morlanes també ha analitzat al conjunt gadità, que arriba com a 15è classificat en la taula i amb sis punts menys que els mallorquinistes: “És un equip bastant sòlid; que no deixa jugar; que fan el seu partit. Llavors, nosaltres a casa hem de tractar de fer-ho com ho fem per a intentar treure una victòria i donar-li una alegria a l'afició”.

En els últims partits al RCD Mallorca se li ha escapat poder arribar a sumar els 43 punts, una xifra que permetria a l'equip tenir pràcticament certificada la permanència. Si bé, el jugador vermell confia a poder aconseguir-los aquest divendres. “Ho vam tenir molt a prop el dia del Bilbao. I bo, el divendres és un dia perfecte per a aconseguir aquest objectiu davant de la nostra gent. Tractem d'afrontar el partit com un més, sabent de la importància que tenen tots els partits de casa, perquè al final crec que la puntuació que portem ara és en gran part pels partits de casa. Així que tractarem de donar-li continuïtat a la bona ratxa que portem a casa”, ha assenyalat Morlanes.

D'altra banda, el jugador mallorquinista ha volgut posar en valor el treball que realitza l'equip en cada partit i la unió que hi ha entre tots ells. “Aquest equip es caracteritza per l'ànima que té, pel solidaris que som tots. El que juga i el que no juga, tracta d'aportar sempre a l'equip. Els que surten de suplents es deixen la vida, i crec que és la clau de la puntuació que portem, d'estar tan prop d'aconseguir l'objectiu”, ha destacat el migcampista.

Morlanes també ha parlat sobre la seva evolució personal dins de la plantilla: “La constància i el treball és el que al final dona els seus fruits. Per això he tractat d'esperar, d'intentar adaptar-me al que el mister em demanava i bo, per sort, el partit del Valladolid va ser un punt d'inflexió, que va sortir bé i vaig poder fer un gol. Després, més enllà d'això, l'equip en els partits següents ha pogut fer bons resultats, llavors, estic content”.