El RCD Mallorca guanya al Cádiz i encarrila la permanència

Pablo Maffeo fue el autor del gol vermell

El RCD Mallorca va guanyar 1-0 al Cádiz CF en el Estadi Mallorca Son Moix en el partit corresponent a la jornada 34 de la lliga Santander. Pablo Maffeo va ser l'autor del gol vermell en el minut 16 del duel. Amb aquest triomf, el conjunt dirigit per Javier Aguirre suma 44 punts i deixa pràcticament lligada la permanència en Primera Divisió mancant quatre jornades per a finalitzar el campionat.

Els primers minuts van ser de gran intensitat amb una pressió molt alta per part de tots dos equips. El gol del partit arribaria en el minut 16. El punt seria fruit d'un córner botat per Kang in Lee, que Baba rematava al travesser, però que el seu rebutg seria cabotejat per Pablo Maffeo per a manar l'esfèric al fons de la xarxa. Amb el pas dels minuts, el conjunt de Javier Aguirre es mostrava més còmode en defensa i buscava sortir a la contra per a posar en dificultats a Conan Ledesma. Mancant dos minuts per a arribar al descans, el Cádiz CF tindria una ocasió de molt clara. Iván Alejo la posaria en el cor de l'àrea, perquè Chris Ramos rematés una pilota, que finalment marxaria fora.

Un segon temps molt similar a la primera part. En el minut 52’ Iza seria l'encarregat d'executar una falta molt perillosa que va passar molt prop de la porteria defensada per Pedrag Rajkovic. En el tram final del partit, el conjunt gadità va protagonitzar diverses arribades clares a porta, però la defensa mallorquinista es va mantenir ferma i impecable. En el 81’ Dani Rodríguez trauria la pilota sota pals quan ja semblava que es colava el tret de Luis Hernández en la xarxa. Quan es complia el temps afegit, Kang in Lee posaria el 2-0, però seria anul·lat per fora de joc.

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Valjent, Copete, J.Costa, Baba, Galarreta, Morlanes, Amatg, Kang In Lee y Muriqi.

Cádiz CF: Conan, Iza, L.Hernández, Fali, Espino, Escalante, Fede, Sobrino, Chris Ramos, Alejo, y Sergi Guardiola.