El RCD Mallorca B acomiada la temporada amb derrota

Els vermells van caure 2-3 davant la UD Alzira

Derrota del filial mallorquinista en l'últim partit de la temporada enfront de la UD Alzira. El RCD Mallorca B va caure 2-3 davant el conjunt valencià, que va aconseguir la remuntada en els últims minuts del duel. D'aquesta manera, l'equip dirigit per Julián Robles acomiada la temporada en dissetè lloc amb 29 punts.

Una primera part en la qual els vermells van ser superiors a l'equip visitant amb una gran solidesa defensiva. La primera ocasió arribaria en el minut 14 del partit i la va protagonitzar Tofol Montiel amb un xut des de fora de l'àrea que marxaria lleugerament desviat. En el minut 38 del partit, Miquel Llabrés posaria el 1-0 en el marcador amb un espectacular xut des de la frontal.

En la segona part, Julián Robles apostaria pels mateixos homes, no obstant això, la UD Alzira faria el primer canvi després de sortir dels vestuaris. Ingressaria Joaquín González en el verd en el lloc d'Aketxe. Un canvi que seria crucial en la millora del joc del conjunt visitant. En el minut 57 arribaria el gol de l'empat obra de Joel Rodríguez. No obstant això, quan millor estaven els homes de Marc García sobre el terreny de joc, amb contínues arribades de perill, el RCD Mallorca B s'avançaria de nou en el lluminós. Daniel Luna protagonitzaria una gran jugada per la banda esquerra que finalitzaria Pablo Gálvez amb una rematada de cap que suposaria el 2-1 en el marcador. Mancant deu minuts per al final, la UD Alzira aconseguiria la remuntada. Joel Rodríguez seria l'encarregat de tornar a posar les taules en el marcador després de cabotejar a la perfecció un servei de cantonada. En el temps de descompte, Sergio González posaria el 2-3 en el lluminós després d'una bona contra. Amb aquesta derrota, el filial mallorquinista acomiada la temporada.

RCD Mallorca B: Quevedo; Montalbán; David López; Josep Gayà; Marcos Fernández; Imanol; Giaquinto; Llabrés; Daniel Luna; Tovar y Tofol Montiel.

UD Alzira: Andreu Fernández; Peleteiro; José Solbes; Javier Soler; Cortijo; Marenyá; Álvaro Gómez; Pitu; Javi Serra; Joel Rodríguez y Aketxe.