Skip to main content
Destacats

Copete: Sortirem en cada partit a treure els tres punts

El defensa del RCD Mallorca ha estat el protagonista de l'espai de Twitter del club

José Manuel Arias, Copete, defensa del Real Mallorca, ha estat el protagonista de l'Espai de Twitter del club. El central de Écija ha parlat sobre la tranquil·litat que aporta a l'equip l'haver aconseguit, mancant quatre jornades, els 44 punts: “L'equip està més tranquil. Aquests 44 punts ens donen aquesta tranquil·litat de saber que estarem en Primera Divisió l'any que ve. Hi ha molt bon ambient”.

Copete s'ha referit també al partit d'aquest dissabte a les 18:30 h que disputaran davant la UD Almeria en l'Estadi Juegos del Mediterráneo: “És un partit molt difícil. L'Almeria té 36 punts. S'està jugant la vida. Està en una situació complicada, i intentaran a la seva casa i amb la seva afició, anar pels tres punts. Nosaltres estem preparant el partit a consciència que ells sortiran així, que és com sortiríem nosaltres en la seva situació. Nosaltres intentarem guanyar, igual que ho farem en els altres tres partits que ens falten”.

D'altra banda, el defensa mallorquinista ha parlat sobre la temporada que ha realitzat a nivell personal i s'ha mostrat molt satisfet. “Estic molt content, en l'individual i sobretot en el grupal. En línies generals, molt content, i amb ganes d'acabar amb les mateixes sensacions que ara”, ha assenyalat Copete.

L'objectiu del jugador del RCD Mallorca és “sortir en cada partit a treure els 3 punts, per a sumar els màxims punts possibles”.

També ha lloat a l'afició vermella: “L'afició és un deu, des del començament de la temporada. És el meu primer any aquí i la veritat que estic molt agraït del suport que hem tingut. Només puc tenir paraules d'agraïment”.