El RCD Mallorca cau davant la UD Almeria

El conjunt dirigit per Javier Aguirre va perdre 3-0 en el Power Horse Stadium

Derrota del RCD Mallorca enfront de la UD Almeria en el Power Horse Stadium en el partit corresponent a jornada 35 de la lliga Santander. Lázaro va signar un hat-trick per al conjunt andalús. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre es mantenen amb 44 punts en la zona mitjana de la taula quan tan sols queden tres jornades per a finalitzar la temporada 22/23.

Va començar la primera part amb l'ocasió més clara per al RCD Mallorca. Seria en el minut tres després d'un servei de porteria de Rajkovic que caçaria Kang in Lee per a córrer a l'espai, però el seu tret final seria massa fluix. Minuts més tard, la UD Almeria posaria el 1-0 en el lluminós. El xut de Luis Suárez impactaria en un jugador mallorquinista i Lázaro apareixeria en el segon pal per a manar l'esfèric al fons de les malles. Arran del gol, l'equip dirigit per Javier Aguirre va començar a estar més imprecís amb la pilota. En el minut 41’, Lázaro, de nou, aprofitaria un rebutg per a armar un potent tret des de la frontal i posar així el 2-0 en el lluminós.

Quan es complien deu minuts del segon temps, Lázaro signaria el hat-trick per al conjunt andalús, que després d'un centre de Luis Suárez des de la dreta, el brasiler remataria de primeres per a superar al portera serbi. Mancant trenta minuts per al final, Aguirre va buscar la reacció de l'equip apostant per un canvi de sistema i per un triple canvi. No obstant això, a pesar que el RCD Mallorca buscava el gol amb insistència, no va aconseguir veure porteria. En el tram final, Tino Kadewere va ser el jugador vermell que més perill va aconseguir crear però sense encert. D'aquesta manera, el RCD Mallorca no va aconseguir sumar en el Power Horse Stadium.

UD Almería: Fernando , Pozo , Ely , Babic , Centelles , Melero (De la Hoz, 63') , Samu (Eguarás, 73') , Robertone , Lázaro (Portillo, 73) , L.Suárez (Sousa, 79') y Embarba (Arnau, 79')

RCD Mallorca: Rajkovic , A.Sánchez (Gio, 55'), Valjent , Hadzikadunic , Copete (Kadewere, 55') , Maffeo , Amath , Dani Rodríguez (Grenier, 55') , Baba , Kang In Lee (Abdón, 69') y Muriqi (Ángel, 69') .