El RCD Mallorca guanya 1-0 al València CF

El gol mallorquinista va ser obra de Vedat Muriqi

El RCD Mallorca va vèncer 1-0 al València CF en el partit corresponent a la jornada 36 de LaLiga disputada en el Estadi Mallorca Son Moix. Vedat Muriqi va ser l'autor de l'únic gol del partit. D'aquesta manera, el kosovar aconsegueix els catorze gols aquesta temporada sent un dels màxims golejadors de la lliga Santander. Un gol que li permet al conjunt mallorquinista sumar 47 punts.

Un primer temps amb escàs ritme i sense ocasions clares per a tots dos equips. La principal novetat del conjunt dirigit per Javier Aguirre seria que el carril esquerre, a causa de les baixes, seria ocupat per Kang in Lee. En el minut 31’ arribaria la primera arribada de perill del conjunt Ché. Rematada de Diego López a una pilota que li va posar Samuel Lino, però que Rajkovic acabaria traient amb el peu. Mancant dos minuts per a anar al descans, Amath va tenir una gran oportunitat per a avançar als vermell, però el seu xut va ser massa fluix.

Amb l'arrencada de la segona meitat, Kang in Lee va tornar a ocupar la seva posició habitual després de l'ingrés de Jaume Costa en el terreny de joc. Seria en el minut 64 quan el RCD Mallorca obriria el marcador amb un gol de Vedat Muriqi. Un gol que va arribar després d'un gran centre de Kang-In Lee des de l'esquerra perquè Muriqi manés d'un cop de cap la pilota al fons de les malles. Quinze minuts més tard, Rajkovic protagonitzaria la parada del partit després de treure una mà magistral a un gran tret de Kluivert. D'aquesta manera, el RCD Mallorca suma un nou triomf en el Estadi Mallorca Son Moix.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Hadzikadunic (Morlanes, 76’), Copete, Tino Kadewere (Abdón, 65’); Baba, Dani Rodríguez (Gayà, 83’), Amath (Jaume Costa,46’), Kang In Lee (Antonio Sánchez, 83’) y Muriqi.

Valencia CF: Mamardashvili; Thierry (Foulquier, 83’), Diakhaby, Paulista, Gayá; Nico (Kluivert, 66’), Javier Guerra; Diego López (Samu Castillejo, 66’), André Almeida, Samuel Lino (Alberto Marí, 75’); Hugo Duro (Cavani,75’).