Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: L'equip està amb ganes i confiança

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 37

L'entrenador del RCD Mallorca ha comparegut davant els mitjans de comunicació en la prèvia de la jornada 37, que enfrontarà a l'equip davant el FC Barcelona en el Spotify Camp Nou aquest diumenge a les 19h. Javier Aguirre ha parlat així sobre el partit: “Serà un bonic dia. S'acomiada un grandíssim jugador del Barça i caldrà fer-li els honors al campió. Han fet una merescuda i bona temporada”.

El tècnic vermell ha assenyalat el que espera dels seus jugadors en aquest duel: “Nosaltres hem d'anar a competir. Quan no ho vam fer al llarg d'aquests 36 partits, ens van passar per damunt. Encara que van ser poques vegades. No podem anar a especular o a ser part de cap festa. Nosaltres hem d'anar a competir amb els nostres defectes i virtuts; amb les nostres armes i les nostres eines. Intentarem guanyar el partit, això és el que ens demana el cos. Cada partit és diferent. L'estat d'ànim és bo, recuperat després de la victòria a casa. Amb la tranquil·litat de tenir els deures fets. Tots aquests factors conflueixen perquè sortim atents al Camp Nou”.

Referent a les baixes, l'entrenador mexicà no podrà comptar per sanció amb Kang in Lee i amb Antonio Sánchez. Tampoc podrà estar Dennis Hadžikadunić que sofreix un trencament fibril·lar. “S'agreguen a les baixes que ja teníem, tres més. Per acumulació de targetes perdem a Kang in Lee i Antonio Sánchez, a més de Dennis per un trencament fibril·lar. Per tant, tenim set baixes”, ha assenyalat el tècnic.

El tècnic ha revelat que aquest diumenge davant el FC Barcelona serà Dominik Greif el porter titular. També ha avançat que entren en la convocatòria fins a cinc jugadors del filial vermell.

Javier Aguirre també ha destacat que la plantilla està amb ganes i confiança. “Veig un equip amb la tranquil·litat que ens hem llevat un pes de damunt. Tenim 47 punts i estem contents”.

Pots seguir la roda de premsa íntegra de l'entrenador del RCD Mallorca en el nostre canal de Youtube.