El RCD Mallorca cau davant l'FC Barcelona

Els vermells van perdre 3-0 en el Spotify Camp Nou

El RCD Mallorca va caure 3-0 davant el FC Barcelona en el Spotify Camp Nou en la penúltima jornada de la lliga Santander. Els autors dels gols van ser Ansu Fati amb un doblet i Gavi. El partit es va posar molt costa amunt per als de Javier Aguirre des del minut un quan van rebre el primer gol. A més, els vermells es van quedar en inferioritat numèrica en el minut 12 després de l'expulsió de Amath. Amb aquesta derrota, el RCD Mallorca es manté amb 47 punts mancant una jornada per a finalitzar aquesta temporada.

Un minut li va bastar al FC Barcelona per a obrir el marcador. Gavi en l'àrea, davant la sortida de Greif, li cediria la pilota a Ansu Fati perquè només hagués d'empènyer-la al fons de les malles. La jugada més perillosa del RCD Mallorca arribaria en el minut 12 en una contra iniciada per Muriqi, continuada per Dani Rodríguez a la qual no arribaria Amath a causa d'una gran acció de Jordi Alba. Instants després, Amath seria expulsat després d'una dura entrada a Balde, que es veuria obligat a abandonar el terreny de joc. De nou, Ansu Fati, en el minut 23 seria l'encarregat de posar el 2-0 en el lluminós després d'una assistència de Lewandowski. Al caient del descans, Dominik Greif faria una gran parada a un potent xut de Ansu Fati.

En el segon temps, Aguirre va optar per moure la banqueta i donar entrada a Clement Grenier en substitució de Josep Gayà. No obstant això, els vermells no aconseguien arribar amb perill a l'àrea rival, però es mostraven més solguts en defensa que en el primer temps. En el 69' Gavi aconseguiria el tercer i darrer gol del duel  amb un potent tret des de dins de l'àrea. En els minuts finals, l'atenció es va centrar en Jordi Alba i Sergio Busquets que es van acomiadar de l'afició blaugrana.

RCD Mallorca: Greif, Maffeo, Gayà (Grenier, 45'), Valjent, Copete, Jaume Costa (Jaume Costa, 85'), Dani Rodríguez (Ángel, 70'), Baba, Morlanes (Gio, 85'), Amath y Muriqi (Abdón, 78').

FC Barcelona: Ter Stegen, Balde (Sergi Roberto, 13'), Kounde, Christensen, Jordi Alba (Marcos Alonso, 78'), Gavi, Sergio Busquets (Eric García, 83'), F. de Jong, Dembélé (Ferran, 83') Lewandowski y Ansu Fati (Raphinha, 78').