Skip to main content

Abdón Prats i Martin Valjent engrandeixen els seus números en el RCD Mallorca

El president del RCD Mallorca, Andy Kohlberg, ha entregat una camiseta commemorativa a Abdón Prats i a Martin Valjent, ja que en l'últim partit de lliga el jugador de Artá va aconseguir els 200 partits defensant l'elàstica *bermellona i el central eslovac va collir la seva trobada número 100 en Primera Divisió amb el club. També han estat presents en aquest lliurament el *CEO de Negoci del RCD Mallorca, Alfonso Díaz, i director de Futbol del club, Pablo *Ortells. Tots ells han volgut felicitar els jugadors del RCD Mallorca, que a més són portadors, aquesta temporada, del braçalet de capità.

*Abdón Prats està vivint la seva sisena temporada consecutiva en el RCD Mallorca, i ha defensat els seus colors en fins a tres categories: Segona B; Segona Divisió i Primera Divisió. Al llarg d'aquests 200 partits ha marcat un total de 41 gols. Alguns d'ells ja formen part de la història d'aquest club. "Per a mi és un honor posar-me la samarreta; defensar-la; intentar sempre donar-lo tot. Esperem que siguin 200 partits més i bo, que sigui una llarga història que no tingui fi", ha assenyalat el davanter mallorquinista.

Per part seva, Martin *Valjent ha aconseguit un centenar de partits en Primera Divisió i tots ells amb el RCD Mallorca. Va arribar en l'estiu de 2018 i actualment és el tercer capità. Aquesta temporada està sent la seva tercera campanya en la màxima categoria del futbol espanyol en la qual ha disputat 28 partits sumant un total de 2.500 minuts. Les seves altres dues temporades en Primera *Divsión van ser la 2019/20 i la 2021/22, en les quals va jugar 36 partits en cadascuna d'elles. "No m'imaginava, quan vaig arribar aquí, el poder arribar a complir cent partits en Primera Divisió defensant la samarreta del Real Mallorca. L'haver aconseguit aquesta gran xifra és fruit del treball diari, que lluny de ser un sacrifici per a mi és una passió. Per a mi el més important del futbol és allò que som capaços de transmetre en trepitjar el terreny de joc. Em sento molt afortunat de poder representar a un club amb tanta història", ha destacat el defensa eslovac.

Per molts més!