Cròniques cantera

El RCD Mallorca B cau per la mínima davant el CD Terol

El gol rival va arribar en el minut 85' del partit

El RCD Mallorca B va perdre 0-1 davant CD Terol a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio en el partit corresponent a la jornada 23 del grup III de Segona RFEF. Eduardo Cabetas va ser l'autor de l'únic tant del duel. Una derrota que manté als de Julián Robles amb 19 punts i en la zona baixa de la taula.

En la primera part el conjunt vermell va portar la iniciativa del partit, no obstant això, cap dels equips va estar encertat de cara a porteria. L'ocasió més clara va ser de Valverde, que va provar amb un xut des de fora de l'àrea que molt a prop va estar de colar-se en la porteria defensada per Taliby. Els turolenses també van poder haver-se posat per davant en el marcador després d'un córner executat per Javier Hermelo que va fer que la pilota es passegés per l'àrea vermella.

En la segona part, el CD Terol va agafar un major protagonisme sobre el terreny de joc. En el minut 74 de partit, Borja Romero armaria un potent tret des de fora de l'àrea que precisaria d'una gran estirada d'Álex Quevedo. El gol turolense arribaria en una jugada a pilota aturada mancant quatre minuts per al final del partit. Borja Romero penjaria la pilota al segon pal, que després d'una primera rematada de Fran Tena, trobaria el cap de Cabetas que aconseguiria superar al portera del RCD Mallorca B.

El filial del RCD Mallorca s'enfronta a l'Ebre en la pròxima jornada del campionat de lliga.

RCD Mallorca: Quevedo, Miguelito Martín, Gayà, David López, Montalban, Valverde, Imanol, Thomas, Zacaria, Lluis Montiel e Ibra.

CD Teruel: Taliby, Carmona, Cabetas, Tena, Emaná, Aparicio, Sanchís, Lacruz, Hermelo, Villanueva y Marc Manchón.