El RCD Mallorca empata 1-1 davant la Reial Societat

Kang in Lee va ser l'autor el gol vermell

El RCD Mallorca va empatar 1-1 davant la Reial Societat en la jornada 25 de la lliga Santander a l'Estadi Mallorca Son Moix. Als dos minuts de partit el conjunt donostiarra es posaria per davant en el marcador gràcies a un gol de Carlos Fernández. No obstant això, després del pas pels vestuaris els de Javier Aguirre reaccionarien i aconseguirien igualar el marcador gràcies a un gol de Kang in Lee.

En la primera part l'equip d' Imanol Aguacil seria el clar dominador del joc amb contínues arribades de perill a l'àrea rival. Als dos minuts Carlos Fernández posaria el 1-0 en el lluminós després de rematar amb l'esquerra la porteria de Pedrag Rajkovic. Mentre l'ocasió més clara per als de Javier Aguirre arribaria després del descans després d'una pilota en profunditat de Pablo Maffeo que remataria Tino Kadewere, però que marxaria pel lateral de la xarxa.

Després del descans  el RCD Mallorca va mostrar una cara totalment diferent a la de la primera part. Javier Aguirre va optar per donar entrada a Amath i a Abdón, i també per canviar el dibuix tàctic per a donar-li un caràcter més ofensiu. Als cinc minuts, el conjunt vermell aconseguiria posar les taules en el marcador després d'una pilota pentinada per Abdón, que manaria Kang in Lee al fons de la xarxa després de superar primer a Pacheco i després driblar a Remiro. En el minut 58 es tornaria a avançar la Reial Societat a través de Le Normand, però el punt seria anul·lat per falta del central txuri urdin sobre Iñigo Ruiz de Galarreta. El RCD Mallorca hauria pogut guanyar el partit en el minut 84 després d'una gran assistència d'Abdón a Amath, però el senegalès acabaria manant la pilota al pal.

D'aquesta manera, el RCD Mallorca suma 32 punts i segueix en la zona mitjana de la taula. El pròxim partit dels de Javier Aguirre serà diumenge a les 14h enfront del Betis a l'Estadi Benito Villamarín.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Gio, Raíllo, Nastasic, Jaume Costa (Amath, 46'); Baba, Galarreta (Battaglia, 82'), Dani Rodríguez (Ángel, 68'); Kang In Lee (Antonio Sánchez, 82') y Kadewere (Abdón, 46').

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Le Normand, Pacheco, Rico; Zubimendi, Merino, Silva (Take Kubo, 80'), Brais; Carlos Fernández (Sorloth, 62') y Oyarzabal (Cho, 70').