Skip to main content
Destacats

Javier Aguirre: "L'equip va mostrar caràcter i capacitat tàctica"

L'entrenador del RCD Mallorca valora l'empat davant la Reial Societat

El RCD Mallorca va empatar 1-1 davant la Reial Societat en la jornada 25 de la lliga Santander a l'Estadi Mallorca Son Moix. Carlos Fernández va avançar als donostiarres en el minut 3, però Kang In Lee posaria les taules en el marcador en el minut 50 de la segona part. El conjunt dirigit per Javier Aguirre va fer un gran segon temps en el qual podria fins i tot haver-se portat la victòria. D'aquesta manera, el RCD Mallorca suma 32 punts i segueix en la zona mitjana de la taula.

Javier Aguirre

"La veritat és que entrem despistats. Ells van jugar bé per dins i ens van fer un mal aviat, com va succeir en les dues ocasions anteriors en la qual ens enfrontem a ells. És un equip molt complicat que juga molt bé al futbol i amb un gran talent individual. Després l'equip es va compondre, vam fer algun moviment tàctic, refresquem cames i crec que pel resultat va funcionar".

"Ells també van tenir ocasions, la Reial Societat és un equip molt complex. Realment, crec que és un empat just, jo així ho veig, té molta qualitat".

"Kang va jugar darrere del punta i va jugar de volant. També, Amath va començar per dreta i va acabar per esquerra quan va arribar Antonio Sánchez. Bé, Tino va estar sol i després va arribar Abdón. En fi, jo crec que l'equip va mostrar caràcter i capacitat tàctica".