Cròniques cantera

El Juvenil DH empata (1-1) davant el CE Constància

Repartiment de punts entre el Juvenil DH del RCD Mallorca i el CE Constància en la primera jornada de lliga disputada al Camp Sallista. L'autor del gol vermll va ser Bruno Calcagno en el minut 8 de la primera part. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Carlos Muñoz suma un punt en el primer partit de la temporada 2023/24.

Primera part molt completa del RCD Mallorca, que va sortir a cercar el gol des de l'inici a través de tenir la pilota i generar ocasions en camp rival. Vuit minuts li van bastar al conjunt dirigit per Carlos Muñoz per a obrir el marcador. L'encarregat de posar el 1-0 va ser Bruno Calcagno. L'equip mallorquinista, lluny de conformar-se amb el 0-1, va continuar creant arribades de perill i sense tot just sofrir atacs del conjunt local. Un primer temps on el RCD Mallorca va ser superior al rival.

En la segona part, els vermells van tornar a entrar bé al partit, generant fins a tres situacions de perill en els primers compassos. No obstant això, el CE Constància es va començar a mostrar més còmode en el terreny de joc i en el minut 66 arribaria el gol de l'empat obra de Sergio Rico. Amb les taules en el marcador, el RCD Mallorca va cercar reposar-se i va disposar d'una gran ocasió de Gabi Salas, que es toparia amb el pal. Finalment, el duel va finalitzar amb repartiment de punts per a tots dos equips.

El Juvenil DH del RCD Mallorca s'enfrontarà en la pròxima jornada al San Francisco a Son Bibiloni.

CE Constancia: Martín Antonio, Antoni Bujosa(Federico Lussenhoff, 70′), Toni Moragues(Cristian Tello, 46′), Juan Planas, Daniel Bestard, Javier Mestre, Kevin García(Alfredo Auárez, 60′), Alejandro Andrés(Marco De Dios, 81), Andreu Colom, Sergio Rico(Pau Quetglas, 81′), Sergi Martín.

Juvenil DH RCD Mallorca: Marc Monedero, Raúl Alarcón, Gabriel Rodríguez, Tomás Balcedo, Alejandro García, Marc Scuri(Andreu Binimelis, 74′), Cec Riba, Alexander C. Woiski(Gabriel Salas, 62′), Axel Bejarano(Alex Torà, 62′), Bruno Calcagno (Alejo Galiano, 84′).