Skip to main content

Aguirre: "L'equip ha aprofitat aquests 12 dies de treball"

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la visita al Celta de la jornada 5

Després de l'aturada de seleccions, Javier Aguirre és optimista respecte a les possibilitats de sumar a Vigo la primera victòria de la temporada: "L'equip ha aprofitat aquests 12 dies de treball. Treballem l'aspecte tàctic. Ens està costant a l'inici, però estic segur que arribarem. Veig a l'equip convençut".

Durant la roda de premsa prèvia a la visita a Balaídos, el tècnic ha estat qüestionat per diferents noms propis. Aguirre ha confirmat la titularitat de Sergi Darder, així com la baixa d'Omar Mascarell i el dubte de José Manuel Copete, que viatjarà amb l'expedició.

També ha valorat l'estat anímic de Vedat Muriqi, autor de dos gols amb la seva selecció durant l'aturada: "Estic content per ell. Els davanters viuen del gol. Confii en ell. És un noi professional, encantador i està bé". Sobre un altre dels seus davanters, Cyle Larin, el mexicà assegura que és seriós, humil i treballador: "Està més prop del nivell que esperem. Ens donarà molt".

Aguirre ha elogiat a l'equip rival, el Celta, i al seu entrenador, Rafa Benítez: "A Rafa ho conec des de fa anys. Li ve bé a la Lliga. Ve a donar-nos una empenta cap amunt. Els entrenadors joves han de fixar-se en ell com a exemple a seguir. És un gran tècnic, experimentat i guanyador, amb equips ordenats i molt feina tàctica en atac i en defensa. Tenen noms propis, amb Iago Aspas per sobre de tots. Serà molt complicat".

Per al tècnic mallorquinista, la clau del partit es troba en els duels: "Les nostres febleses poden ser les seves fortaleses i viceversa. Els duels individuals seran fonamentals. Serà un bonic duel".

Durant la roda de premsa no sols s'ha parlat de temes esportius. Després de donar-se a conèixer el límit salarial dels equips de LaLiga i, concretament, l'increment del RCD Mallorca, Aguirre ha destacat que tot és gràcies al treball en equip i la confiança: "La directiva no ens posa fre ni estan damunt de tu. Em deixen treballar. No es posen nerviosos. Em dona molta tranquil·litat que respectin el treball i que facin les coses bé. Anem tots de la mà i per això van bé les coses".