Cròniques cantera

El Juvenil A del RCD Mallorca s'acomiada de la Copa del Rei

Els vermells perden davant el RCD Espanyol per la mínima (2-1)

El Juvenil A del RCD Mallorca no va poder amb el RCD Espanyol i va caure eliminat en els setzens de la Copa del Rei (2-1). Els de Carlos Muñoz van jugar un bon partit, però no li va bastar per a ficar-li mà al segon classificat del grup III de Divisió d'Honor. Els pericos es van posar 2-0 gràcies als gols de Carlos Alemán al caient del descans i d'Aleix Grabulosa en la segona meitat. En el 90 va arribar el gol vermell en les botes del debutant Susarte. Un resultat que deixa als bermellones fos de la Copa, però la temporada contínua amb la vista posada en la lliga.

El partit va començar amb un RCD Mallorca sent dominador i, als 11 minuts de partit, va tenir la primera ocasió clara. Ramis va rematar des de la frontal després d'una bona jugada combinativa dels vermells. El xut va sortir desviat per poc de la meta d'Iker. A poc a poc, el partit s'anava igualant i les anades i vingudes eren més clares. Sense acostaments amb molt de perill, al caient del descans, els pericos van aconseguir avançar-se en el marcador. El RCD Espanyol va treure en curt un córner que va acabar en centre al segon pal que després d'una prolongació, Carlos Alemán va aconseguir superar a Álex Quevedo.

La segona part va ser similar a la primera, però en aquest cas van ser els pericos els que buscaven amb més insistència la porteria vermella. En el 57 va arribar el segon tant de local. Obeng va aconseguir arribar a línia de fons per a servir una pilota a Aleix Grabulosa que, només dins de l'àrea, va rematar per a marcar. A partir d'aquí, el RCD Mallorca va tenir acostaments tímids sobre la meta blanc-i-blava. En el 92, els vermells van aconseguir retallar distàncies. Miguel Susarte va caçar una pilota dins de l'àrea i de taló va marcar el seu primer gol amb la camiseta del RCD Mallorca. Un gol que no va ser suficient i que va deixar al conjunt mallorquinista anés de la Copa del Rei.

RCD Mallorca: Quevedo, Carles (75'), Pere Haro, Moyá, Leo Mascaró, Campins (80'), Lázaro (63'), Montiel, Biel Ramis, Toni Quetglas (63'), Plomer (75')

Suplents: Iván López, Munar (75'), Sempere (63'), Bruno (63'), Pau Vila (80'), Susarte (75'), Gabriel

Gols: Carlos Alemán, 1-0 (44'); Aleix, 2-0 (57'); Susarte, 2-1 (90')