El RCD Mallorca no pot amb el Villarreal CF en La Ceràmica

Els vermells cauen després de dos gols en la primera meitat i un en la segona

El RCD Mallorca va caure en La Ceràmica davant el Villarreal CF (3-0). Els de Luis García Plaza no van poder davant un submarí groc que es va trobar amb dos gols en la primera mitja hora de joc. El primer, en pròpia porta de Russo després d'un centre de Pedraza i el segon, una bona definició de Trigueros després d'una jugada per l'esquerra de Pedraza. En la segona meitat, el RCD Mallorca ho va intentar de totes les formes possibles, però ni el gol ni els punts van arribar.

Per a la jornada 22 de la Lliga Santander, Luis García Plaza no va fer molts canvis respecte al de la victòria davant el RCD Espanyol en la Copa del Rei. Jaume Costa va jugar en la seva posició natural després de la recuperació de Pablo Maffeo que va arrencar en el lateral dret. Battaglia va entrar per Salva Sevilla en el centre del camp, mentre que en la zona atacant AbdónAmath, Dani Rodríguez i Take van tornar a començar d'inici.

Els locals van sortir endollats al partit, tant que en el minut 11 es van avançar en el marcador. Pedraza va realitzar una bona conducció per l'esquerra que va treure un centre que va tocar en el genoll de Russo per a introduir-se en la porteria de Leo Román. Amb el primer punt, el RCD Mallorca va semblar despertar. De les botes de Amath i Pablo Maffeo van arribar els primers acostaments vermells. El senegalès va tenir la més clara després d'un bon centre lateral, però el seu cop de cap es va estavellar en Rulli.

A la mitja hora de joc va arribar el segon gol groc després d'una contra portada, de nou, per Pedraza. El lateral esquerra va servir una bona pilota perquè Trigueros, a un toc, batés a Leo Román. Dos gols que van castigar l'equip de Luis García Plaza que no van aconseguir retallar distàncies abans d'arribar al descans. La segona meitat va ser totalment diferent i és que des del primer minut, els vermells van aconseguir combinar i superar als locals.

En el 57, Fer Niño que tornava a casa va tenir una de les més clares per als bermellones. El davanter que acabava d'entrar al terreny de joc va rematar sense oposició un bon centre de Pablo Maffeo amb l'esquerra, però el cop de cap va sortir desviat. A poc a poc, el RCD Mallorca amenaçava la porteria defensada per Rulli. És per això que Luis García Plaza va introduir a un altre davanter, en aquest cas Ángel, per a continuar inquietant als locals. A dotze per al final, Leo Román va realitzar dues parades de molt de mèrit per a evitar el tercer tant groc.

En els minuts finals, el RCD Mallorca va tenir una oportunitat claríssima. Ángel Rodríguez es va quedar només davant Rulli després d'una gran assistència de Salva Sevilla. El porter groc va sortir a la perfecció per a evitar el punt del '22' mallorquinista. En el 85, els vermells es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Russo després que l'àrbitre fos al VAR per a xiular un penal per una acció prèvia del central argentí amb Jackson. Parell va ser l'encarregat de llançar i marcar el tercer gol del partit.

Villarreal CF: Rulli, Mario Gaspar, Pau Torres, Albiol, Pedraza, Iborra, Parejo (90'), Trigueros, Alberto Moreno, Yeremi (68'), Moi Gómez (90')

Suplents: Asenjo, Iker, Estupiñán, Raba (90'), Mandi, Jackson (68'), De La Fuente, Nikita (90'), Carlo, Arana

RCD Mallorca: Leo Román, Maffeo, Valjent, Russo, Jaume Costa, Battaglia, Ruiz de Galarreta (69'), Amath (57'), Take (69'), Dani Rodríguez (76'), Abdón (57')

Suplents: Manolo Reina, Sergio Rico, Pep Gayà, Mboula, Salva Sevilla (69'), Fer Niño (57'), Antonio Sánchez (57'), Hoppe, Kang-In (69'), Ángel (76'), Miguelito

Gols: Russo (p.p), 1-0 (11'); Trigueros, 2-0 (33'); Parejo, 3-0 (87')