Destacats

Luis García Plaza: "No hi ha cap excusa. Hem de ser més durs en defensa"

L'entrenador del RCD Mallorca valora la derrota en La Ceràmica

El tècnic del RCD Mallorca, Luis García Plaza, va analitzar la derrota en La Ceràmica davant el Villarreal CF (3-0). Els vermells no van poder davant un submarí groc que es va trobar amb dos gols en la primera mitja hora de joc. El primer, en pròpia porta de Russo després d'un centre de Pedraza i el segon, una bona definició de Trigueros després d'una jugada per l'esquerra de Pedraza. En la segona meitat, el RCD Mallorca ho va intentar de totes les formes possibles, però ni el gol ni els punts van arribar.

Sobre el partit

"No hi ha cap excusa. En la primera part no hem estat bé. En la jugada del segon gol podríem haver tallat la jugada fins a tres ocasions. Hem de ser un equip més dur defensivament. El pròxim partit a casa no és una final, però gairebé. En la segona hem tingut dues ocasions clares per a ficar-nos en el partit, però la pilota no ha entrat"

Sobre la situació

"Hem de canviar la dinàmica. Sabia que gener anava a ser un mes difícil. Acabem fora de descens i amb el comodí d'aquest partit ajornat. Hem de fer-li un volt a la intensitat, a les ganes... una mica el que vam ser davant el RCD Espanyol. En defensa hem de ser un equip amb més ofici. Això és el que hem de millorar"