Cròniques cantera

El filial del RCD Mallorca guanya al CD Murense i s'acosta l'ascens (1-2)

El conjunt bermellón aconsegueix la victòria i fa un altre pas més en el seu camí a la 2RFEF

El RCD Mallorca B va aconseguir la victòria davant el CD Murense en la jornada 35 de la Tercera Divisió Balear (1-2). El filial bermellón va sumar de tres i segueix amb pas ferm en el seu camí per l'ascens de categoria. Els de Julián Robles ja han arribat als 80 punts i mancant vuit jornades per al final avantatgen en 13 punts als segons, el CD Manacor.

Davant el CD Murense, el filial bermellón es va haver de posar el mico de treball malgrat arribar al descans guanyant per 0-2. En el 20 primer i en el 26 després, Elías Chentouf va aconseguir anotar els dos gols visitants. El primer, el '22' bermellón va finalitzar una bona jugada combinativa i en el segon, Chentouf va marcar de falta directa. El jugador del RCD Mallorca va posar en avantatge al filial mallorquinista, però després del descans els locals van fer un pas cap endavant.

Els locals, immersos en la lluita pel descens, van treure el seu orgull i en el 51 van aconseguir retallar distàncies. Cantallops va marcar per a ajustar el marcador. Un marcador que no es va moure, però els dos equips van tenir oportunitats clares tant per a empatar com per a sentenciar. Amb aquesta victòria, el filial del RCD Mallorca s'acosta a l'objectiu de l'ascens a Segona RFEF.

RCD Mallorca B: Elías Ramírez, Pep Gayà, Javier Albín, Jaume Tovar, David López, Ibrahim Yalatif, Julen Álvarez, Miguel Martin, David Valverde, Elías Chentouf, Toni Torregrosa

SustitucionsJaime De Las Marinas por Javier Albín (74')

Gols:Elías Chentouf, 0-1 (20'); Elías Chentouf, 0-2 (26'); Cantallops, 1-2 (51')