Cròniques cantera

El RCD Mallorca B guanya i s'acosta a l'objectiu (4-0).

El filial bermellón suma de tres i ja són 31 jornades les que porten sense perdre

El RCD Mallorca B va guanyar al Sóller CF en el partit ajornat de la jornada 30 de la Tercera RFEF (4-0). Els de Julián Robles segueixen amb pas ferm cap a l'ascens a la Segona RFEF després de 31 partits consecutius sumant de tres. En la primera meitat, Víctor Lázaro i Ibra Diabaté van ser els encarregats de marcar els gols mallorquinistes, mentre que en la segona van ser els juvenils David López i David Conejero els que van anotar els punts bermellones

El partit podia ser parany per a un RCD Mallorca B que venia de golejar al cuer i que jugava entre setmana per a recuperar la jornada 30 que es va ajornar per la vaga d'àrbitres. El partit va començar amb dubtes en el bàndol bermellón i és que als de Julián Robles no li sortien les coses. Imprecisions i sense acostaments a la meta rival. No va ser fins al minut 22 quan Miguelito va sorprendre per l'esquerra per a servir a un Lázaro que va definir a la perfecció.

Cinc minuts després, Elías Chentouf va tirar de màgia per a assistir a Ibra Dibaté amb el taló. El de costa d'ivori no va fallar a la seva cita amb el gol després de controlar i rebentar la pilota amb la seva cama esquerra al fons de la porteria sollerica. En el tram final de la primera meitat, Elías Ramírez es va posar el mico de treball per a evitar el punt visitant. El portera bermellón va parar un penal llançat per Bestard.

En la segona meitat, els visitants van canviar la seva manera de jugar i van posar en algun destret al conjunt bermellón, però van continuar amb la solidesa defensiva que tant els caracteritza. En el 76 va arribar el gol de la tranquil·litat. La pissarra de Julián Robles i Adrián Castro va sorgir efecte quan després d'una falta lateral, una combinació en curt de Albín i Valverde va servir per a trobar a David López només dins de l'àrea que es va posar el vestit de killer per a anotar el seu segon gol amb el filial. Cinc minuts després va ser Conejero l'encarregat de marcar el quart i definitiu gol bermellón. Amb el 4-0 es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca B: Elías Ramírez, Miguelito, David López, Jaime De Las Marinas, Valverde, Torregrossa, Elías Chentouf (73'), Albín, Víctor Lázaro (57'), Ibra (79'), Tovar

Sustitucions: Pere Joan, Miky Femenías, Toni Frau (79'), Julen (57'), Leo Mascaró, Pau Mascaró, Conejero (73')

Gols: Lázaro, 1-0 (22'); Ibra Diabaté, 2-0 (29'); David López, 3-0 (76'); Conejero, 4-0 (81')