Cròniques cantera

El RCD Mallorca B goleja al UD Son Verí (12-0)

El filial vermell porta 29 partits sense conèixer la derrota i està molt prop de l'ascens

El filial del RCD Mallorca va golejar 12-0 al UD Son Verí en Tercera Divisió. Els de Julián Robles van guanyar als cuers en el qual va ser un partit marcat per dues expulsions a dos jugadors visitants en el minut 30 de partit. La trobada va ser un setge constant dels bermellones que van aconseguir una de les majors golejades de la història de la categoria. Amb aquesta victòria ja són 29 les jornades consecutives sense conèixer la derrota.

El partit va començar molt bé per al filial bermellón ja que en el vuit de partit, Elías Chentouf va aprofitar una bona assistència de Jaume Tovar per a marcar el primer de la nit. Poc després va ser el capità qui va marcar el segon punt des dels onze metres. Una pena màxima provocada per Javi Llabrés amb un xut des de la frontal i que la pilota va tocar a la mà d'un defensa. En el 30 va arribar la jugada que ho va canviar tot. El col·legiat exoulsó a dos jugadors per protestar i a partir d'aquí van arribar els gols mallorquinistes.

En els últims minuts de la primera meitat, Javi Llabrés, Jaume Tovar i Pau Mascaró van anotar tres gols més que van portar al descans al filial del RCD Mallorca amb un avantatge de cinc gols a zero. Després de la represa, Julián Robles va realitzar quatre canvis per a girar jugadors i donar descans a jugadors com Tovar, Pep Gayà o Javi Llabrés. A partir d'aquí, Ibra Diabaté per partida doble, Víctor Lázaro, Albín, Elías, Julen i Valverde van ser els golejadors de la segona meitat.

RCD Mallorca B: Leo Román, Pep Gayà, Jaume Tovar, Javier Llabrés, Quirós, Julen, Miguelito, Elías, Toni Torregrosa, Víctor Lázaro, Pau Mascaró

SustitucionsIbra Diabaté por Tovar (46'); David López por Javi Llabrés (46'); Valverde por Gayà (46'); Albín por Pau Mascaró (46'); Jaime De Las Marinas por Miguelito (57')

Gols: Elías, 1-0 (8'); Tovar, 2-0 (25'); Llabrés, 3-0 (38'); Tovar, 4-0 (43'); Pau Mascaró, 5-0 (44'); Ibra, 6-0 (49'); Víctor Lázaro, 7-0 (50'); Albín, 8-0 (56'); Ibra, 9-0 (60'): Valverde, 10-0 (66'); Elías, 11-0 (69'); Julen, 12-0 (77')