Skip to main content
Juvenil Div. Honor

Carlos Muñoz: "El Cornellà és un rival difícil, amb bons jugadors"

El Juvenil DH del RCD Mallorca rebrà a la quarta jornada de lliga la visita de la UD Cornellà (Dissabte, 12:00 hores a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio). L'equip que entrena Carlos Muñoz arriba al partit amb ganes de revenja després d'empatar en la jornada anterior: "Hem fet una gran setmana d'entrenaments i tenim a tota la plantilla disponible. Hi ha molta competitivitat en totes les posicions i això és bo per a l'equip. Els nois tenen moltes ganes que arribi el partit i competir bé".

El DH del RCD Mallorca ve d'empatar en la seva visita a l'Stadium Casablanca, després d'anar guanyant durant pràcticament tot el partit. "Va ser un pal dur perdre dos punts en el descompte, vam fer un bon partit i se'ns va anar la victòria en  la darreda jugada, però així és el futbol, ​​això ja és passat, hem après molt d'aquest partit", assegura Muñoz.

Pel que fa al partit contra el Cornellà, el tècnic de l'equip mallorquinista creu que serà un rival complicat: "El Cornellà és un rival difícil, amb bons jugadors. Un bloc molt compacte i amb idees clares. Els respectem molt i esperem un partit dur, que es decidirà per detalls. Ells vénen amb pocs punts, amb urgències, però és molt aviat, han competit bé contra rivals com Saragossa i Espanyol, sabem que necessitem el nostre millor nivell per treure els tres punts".