PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau 1-3 en un partit ple d'adversitats

El RCD Mallorca ha caigut 1-3 contra l'Albacete Balompié en un partit en el qual s'ha tingut remar des del minut 3. En aquest moment, Rei Manaj ha rematat a gol una pilota en la primera acció del partit. El RCD Mallorca s'ha refet d'aquest cop inicial i ha arribat amb bon futbol a l'àrea de Tomeu Nadal. L'ocasió més clara ha estat per Àlex López, que ha rematat al travesser una bona acció ofensiva dels vermells. Lago Junior també ha creat molt perill des de la banda esquerra, igual que Aridai a la dreta o Salva Sevilla en les seves arribades a l'àrea. Tant Tomeu Nadal com la defensa ha repel·lit els atacs mallorquinistes.

A la vora del descans, un xoc entre Manaj i Xisco ha deixat al nostre capità estès a terra durant prop de deu minuts. Camps ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb un traumatisme cranioencefàlic de grau 1 i Martin Valjent l'ha rellevat al camp.

Tot just començar el segon temps, nou revés per al RCD Mallorca per l'expulsió per vermella directa d'Antonio J. Raíllo. L'àrbitre ha considerat que el central ha colpejat a Zozulia després d'un xut desviat de l'Albacete Balompié. Malgrat jugar amb deu, Lago Junior ha posat les taules en el marcador amb un fort remat que ha desviat a gol un adversari en el minut 51. L'Albacete ha tornat a trencar l'empat nou minuts després de la igualada. Acuña ha marcat en entrar per banda dreta de l'atac manxec. El RCD Mallorca ho ha intentat fins al final, posant tot en el terreny de joc i el públic ha reclamat dos penals a l'àrea de Tomeu Nadal. Acuña, exjugador vermelló, ha trencat la possibilitat de l'empat amb un gol l'1-3 al minut 90.

RCD Mallorca: Reina, Fran Gámez, Raíllo, Xisco Campos (Valjent, 45 '), Salva Ruiz; Aridai (Merveil, 73 '), Marc Pedraza, Salva Sevilla, Lago Junior; Àlex López i Carlos Castro (Dani Rodríguez, 51 ').

Gols: 0-1 Manaj, 3 '; 1-1 Llac, 51 '; 1-2 Acuña, 60 '; 1-3 Acuña, 90 '.