Cròniques cantera

El RCD Mallorca segueix amb la seva ratxa de victòries davant el CD Murense (4-0)

El filial vermell suma nou partits guanyats seguits i continua sent el líder de Tercera

El RCD Mallorca B va guanyar 4-0 al CD Murense en la jornada 14 de la Tercera Divisió Balear. Miguel Martín, Ibra, Javi Llabrés i Albín van ser els golejadors d'un partit en el qual el filial vermell va dominar de principi a fi. Amb aquesta victòria ja són nou partits consecutius sumant de tres. Els de Julián Robles segueixen al capdavant de la classificació amb cinc punts per sobre dels seus perseguidors.

Per a la jornada 14 de la Tercera Divisió Balear, Julián Robles va sorprendre situant a Adrián Montalbán com a teòric lateral esquerre. El '10' vermell deixava el carril lliure i s'incrustava en la zona medul·lar on el filial mallorquinista va ser l'amo i dominador durant els 90 minuts. En el sis va arribar el primer gol del partit. Javi Llabrés, en la seva primera titularitat després de la lesió, va servir una gran pilota perquè Miguel Martín entrés des del costat contrari i definís per sota amb la cama esquerra.

Quatre minuts després va arribar el segon gol bermellón i una vegada més amb Llabrés com a protagonista. El banda del RCD Mallorca B va conduir per dins per a filtrar la pilota a un Ibra Diabaté que es va girar dins de l'àrea i va definir per baix impossible per al portera visitant. Amb el 2-0, el partit va continuar amb el mateix guió. Els de Julián Robles combinaven i circulaven a molt bon ritme, fet que va impedir al CD Murense a arribar a la meta defensada per Pere Joan.

Abans d'arribar a la mitja hora de joc, Jaume Tovar va tirar d'arpa i lluita, una vegada més, per a emportar-se una pilota després d'un rebuig vermell i va trobar a Javi Llabrés que va batre amb l'esquerra la porteria del CD Murense. Els segons 45 minuts van començar amb tres canvis per part del RCD Mallorca B per a donar-li aire fresc a l'equip i per a canviar de sistema. Fins al 77 no va arribar el quart i últim gol bermellón. Javier Albín va sorprendre amb una falta directa escorada i va posar la pilota en l'esquadra contrària.

Un dels moments més esperats va ser el redebut d'Elías Ramírez que va tornar a sentir-se futbolista després de gairebé dos anys sense jugar per lesió. Amb el 4-0 es va arribar al final del partit. El RCD Mallorca B continua sent el líder en solitari de Tercera Divisió i ja nou partits consecutius bestiar, a més de sumar quatre porteries a zero consecutives.

RCD Mallorca B: Pere Joan (80'), Miguel Martín (46'), Marc Carmona, Jaime de las Marinas, Adrián Montalbán, Thomas, Albín, Conejero (46'), Llabrés (46'), Tovar, Ibra

Suplents: Elías (80'), Valverde (46'), Quiros (46'), Leo Mascaró, Marcos, Elías (46'), Gálvez

Gols: Miguel, 1-0 (6'); Ibra, 2-0 (10'); Llabrés, 3-0 (30'); Albín, 4-0 (80')