El RCD Mallorca perd a Vallecas (3-1)

Els vermells cauen davant el Rayo Vallecano en la jornada 14 de la Lliga

El RCD Mallorca va caure 3-1 en la seva visita a Vallecas. Els de Luis García Plaza no van poder amb un Rayo Vallecano que va estar encertat en totes les accions individuals. Dos gols en la primera meitat i un en la segona van deixar els tres punts a Madrid.

Per a la catorzena jornada de la Lliga Santander, Luis García Plaza va realitzar fins a tres canvis en l'onze inicial. B.Oliván va entrar per Jaume Costa en el lateral esquerre; Battaglia va entrar pel sancionat Baba; i en la punta d'atac, Fer Nen va entrar per Ángel Rodríguez.

El partit va començar amb els dos equips molt atrevits i arribant a àrea rival amb perill. Els locals ho buscaven per la zona esquerra amb les incorporacions de Fran García. Per part dels vermells, el perill arribava en les botes de Kang-In Lee. La igualtat la van trencar els locals amb un gol de Sergi Guardiola en el minut 15. El davanter del Rayo va rematar a un toc des de dins de l'àrea després de guanyar-li l'esquena a la defensa del RCD Mallorca.

Cinc minuts després, els franjirrojos van aconseguir el segon tant del partit. Álvaro García va conduir amb molta velocitat una contra que ell mateix va finalitzar. A partir d'aquí el partit va canviar, a millor, per als vermells. En el 32, Antonio Sánchez es va plantar només davant Dimitrievski després d'un gran passi de Kang-In Lee, però el portera local va desviar l'acció mallorquinista. Al caient del descans, el jugador coreà del RCD Mallorca el va provar des de lluny, però el xut va sortir desviat.

El 2-0 amb el qual es va arribar al descans va obligar a Luis García Plaza a realitzar dos canvis en els primers deu minuts de la segona meitat. Mboula i Ángel van ser els triats per a intentar remuntar el partit. Precisament, de les botes del ’22’ va arribar la primera oportunitat clara en el 60. El davanter de Tenerife el va provar des de fora de l'àrea, però el xut va ser desviat per la defensa local.

En el 63, el Rayo Vallecano va anotar el tercer gol del partit des dels onze metres. Óscar Trejo va efectuar la pena màxima que havia comès Valjent. El RCD Mallorca no va baixar els braços i, de falta directa, ho va intentar Dani Rodríguez, però el meta local va salvar el tret. En el 88, Abdón Prats va marcar el seu primer gol en Primera Divisió. Un gol que va servir per a retallar distàncies i lluitar fins al final.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo, Valjent, Russo, B.Oliván, Battaglia, Ruiz de Galarreta (69’), Kang-In Lee (54’), Dani Rodríguez (84'), Antonio Sánchez (69’), Fer Niño (54’)

Suplents: Leo Roman, Pere Joan, Sastre, Febas (69’), Mboula (54’), Abdón (84'), Jaume Costa, Sedlar, Ángel (54’), Gayà, Llabrés, Amath (69’)

Rayo Vallecano: Dimitrievski, Catena, Santi (73’), Isi (84'), Óscar Trejo (67’), Sergi Guardiola (67’), Álvaro García (84'), Saveljich, Fran García

Suplents: Luca, Arboleda, Maras, Falcao, Mario Suárez, Bebé (67’), Andrés (84'), Unai López (67’), Qasmi, Rodrigues (84'), Jose Pozo (73’), Mario

Gols: Sergi Guardiola, 1-0 (15’); Álvaro García, 2-0 (20’); Trejo, 3-0 (64’); Abdón, 3-1 (88')