Cròniques cantera

El RCD Mallorca DH guanya a la AD Penya Arrabal en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (5-0)

Els vermells aconsegueixen sumar de tres per segona setmana consecutiva

El juvenil DH del RCD Mallorca aconsegueix els tres punts després de derrotar a la AD Penya Raval (5-0). Els de Toni Álvarez guanyen en un partit en el qual vent ha volgut ser protagonista, però els gols de Llabrés, Makate, Gabriel Santos, Ginard i Zamorano han donat la tercera victòria de la temporada als vermells.

La jornada set de Juvenil Divisió d'Honor ha arrencat sense el control de la pilota. Els visitants s'anaven acostant a la meta de Quevedo, però sense arribar a posar en dificultats al portera vermell. En el minut 18, Makate ha caigut dins de l'àrea després d'una bona acció individual i l'àrbitre ha assenyalat penal. Llabrés ha estat l'encarregat de llançar-lo i marcar el primer equip per als de Toni Álvarez.

En el minut 38, Horrach, des de la frontal de l'àrea, ha enviat la pilota al travesser després d'una bona jugada de Llabrés per la banda esquerra. Dos minuts després, per aquesta mateixa banda però aquesta vegada en les botes de Marcos Fernández ha arribat el segon gol vermell. El lateral ha realitzat una bona carrera per banda fins a arribar a l'àrea petita que, des d'aquí, ha assistit a Makate perquè marqui el segon tant de local. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha iniciat amb el tercer gol per als de Toni Álvarez. Gabriel Santos ha recollit una pilota de la defensa visitant en la frontal de l'àrea i, amb l'esquerra, ha batut a Palomino per baix. Amb el tercer gol vermell han arribat els millors minuts per al RCD Mallorca.

En el 61, Ginard, després d'una bona jugada individual, ha marcat l'habitació gol. Prop del final, l'àrbitre ha assenyalat pena màxima a favor dels vermell. Zamorano ha caigut després de ser derrocat per Marc i el mateix Zamorano ha estat l'encarregat de xutar i batre a Palomino. Amb el 5-0 s'ha arribat al descans.

RCD Mallorca: Alex Quevedo, Daniel García, Marcos Fernández, Tomeu Gomila (64’), Matthew David Sacristán, Rubén Quintanilla, Gabriel Santos (75’), Bartomeu Horrach, Cristian Makate (64’), Mario Fernández (54’), Javier Llabrés (54’)

Suplents: Alberto Sastre (64’), Zamorano (64’), Ginard (54’), Fede Fernández (75’), Conejero (54’)

AD Penya Arrabal: Álvaro Palomino, Jaume Bonet (62’), Amadou Konate, Alejandro Vázquez, Ismael Ramon (62’), Marc Nuyts, Marc Guerrero (62’), Ait Said, Antoni Peñafort, Pau Mateu (46’), Joan A. Socias (62’)

Suplents: Ribas (62’), Pomares (62’), Mar Juiz (46’), Simó Ribas (62’), Medina (62’)

Goles: Llabrés, 1-0 (18’); Makate, 2-0 (40’); Gabriel Santos, 3-0 (53’); Ginard, 4-0 (61’); Zamorano, 5-0 (83’)