El RCD Mallorca passa de ronda en la Copa del Rei després de guanyar al CD Guijuelo (0-1)

Els vermells guanyen i es classifiquen per a la següent ronda de la Copa gràcies al gol de Abdón

El RCD Mallorca venç al CD Guijuelo en l'Estadi Municipal Luis Ramos i passa de ronda en la Copa del Rei (0-1). Els de Luis García Plaza han guanyat al conjunt de Salamanca en la primera eliminatòria de la competició del KO. Abdón Prats ha estat l'encarregat d'anotar l'únic punt vermell en la segona part.

Per a la primera eliminatòria de la Copa del Rei, Luis García Plaza ha fet canvis respecte a l'últim partit de la Lliga SmartBank. Miquel Parera ha entrat en la porteria per Manolo Reina; en defensa, Gámez, Russo i Sedlar han entrat per Sastre, Raíllo i Valjent; en el centre del camp, Bava ha substituït a Salva Sevilla; en zona ofensiva, Lago Júnior, Trajkovski, Murilo i Alegria han estat els triats pel míster vermell.

El partit ha arrencat amb molt de ritme. La primera ocasió ha arribat amb una rematada de cap d'Álex Alegría després d'assistència de Lago Júnior per la banda dreta. En el minut 21, en les botes de Pino, els locals s'han acostat amb perill arribant fins dins de l'àrea petit però Miquel Parera ha detingut en dos temps.

En el minut 38, Trajkovski l'ha intentat a pilota parada. El xut del macedoni ha sortit prop del travesser. Minuts després, Murilo, en una jugada individual ha provat a Molina, però el xut ha sortit fregant el pal. En l'última acció de la primera meitat, el CD Guijuelo ha recuperat la pilota en el centre del camp i el xut d'Abraham ha passat molt prop de la porteria de Parera.

Els segons 45 minuts han arrencat amb l'empat a zero i amb un RCD Mallorca jugant en camp contrari. La primera ocasió de la segona meitat ha arribat en el bàndol local. José Martínez ha rematat de cap el córner botat per Abraham, i el tret ha sortit pegat al pal dret de la porteria bermellona.

En el 73 ha arribat el primer gol per al RCD Mallorca. Abdón Prats ha avançat als vermells amb un xut des de fora de l'àrea superant a Molina. En els minuts finals, el CD Guijuelo s'ha acostat amb perill, però els bermellones també han tingut les seves ocasions amb Abdón i Luka com a protagonistes.

RCD Mallorca: Miquel Parera, Fran Gámez, Russo, Sedlar, B. Oliván, Baba (90’), A. Sánchez, Murilo (69’), Trajkovski (69’), Lago Junior (81’), Alegría (81’)

Suplents: Reina, Leo, Valjent (90’), Cufré (81’), Sastre, Febas (81’), Ruiz De Galarreta, Mboula, Abdón (69’), Luka (69’)

CD Guijuelo: Molina, Parra (77’), Razvan, Carlos, Abraham, Kamal, Deco, Jose Martínez (66’), Pino, Kike Pina, Damián Zamorano

Suplents: Sarkauskas, Pica, Cristóbal (66’), Eizmendi (77’), Andrés, Spahiu, Adrián

Goles: Abdón Prats, 0-1 (73’)