Cròniques cantera

El RCD Mallorca de Divisió d'Honor guanya al FC Barcelona

El juvenil A vermell va guanyar als blaugrana en el qual va ser un gran partit

El Juvenil A del RCD Mallorca va guanyar al FC Barcelona en la setena jornada de Divisió d'Honor (2-1). Els de Carlos Muños van sofrir per a aconseguir els tres punts davant un rival d'entitat i que no havia perdut aquesta temporada. Els vermells es van avançar amb un bon gol de Pau Mascarò després d'una bona acció de lluita de Biel Ramis. Diego Almeida va empatar el partit per als culers amb un autèntic golàs. Poc li va durar l'alegria als visitants que van veure com, en els últims minuts, Biel Ramis va marcar el 2-1.

El partit va començar amb molts quirats en la gespa de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Molt de respecte, bon ritme de partit i un RCD Mallorca que no va tenir por a res. Els de Carlos Muñoz van jugar de tu a tu a un equip que encara no havia perdut aquesta temporada. Després de molta igualtat en els primers trams de partit, amb el pas dels minuts els blaugrana van començar a ficar enrere als vermells.

Encara així, els visitants no van aconseguir crear perill sobre la meta de Ferràn Quetglas. El porter vermell sí que va haver d'emprar-se a fons per a evitar el primer gol en l'última jugada de la primera part. Marc Casado va realitzar un xut alt i va obligar el portera a desviar amb l'ajuda del travesser. Amb el 0-0 es va arribar al final de la primera meitat.

Els segons 45 minuts han seguit la línia de la primera part. Els dos equips jugant per baix, sense moltes imprecisions i sobretot amb molta solidesa defensiva. Una solidesa a la qual un jugador consigió ficar-li mà. Biel Ramis va lluitar amb Chadi per a deixar-ho enrere i cedir a un Pau Mascaró que des de la frontal de l'àrea petita no va fallar. El '9' vermell va finalitzar a l'esquadra de la porteria d'Arnau per a avançar als de Carlos Muñoz.

En el 83, Diego Almeida va treure les teranyines de la porteria de Ferran amb un míssil des de 20 metres al qual poc va poder fer el porter vermell i va aconseguir l'empat en el marcador. Arribant al final del partit, Lázaro va servir una bona pilota a Biel Ramis que, sent lateral dret, no es va posar nerviós i va definir a la perfecció per a donar-li els tres punts al RCD Mallorca.

RCD Mallorca Ferran Quetglas, Miquel Munar, Marcos Fernández, David López, Leo Mascaró, Ramón Campins, Marcos Plomer (46'), Luis Montiel (71'), Pau Mascaró (80'), Toni González (14'), Toni Quetglas (71')

Suplentes: Álex Quevedo, Pablo Moyà, Víctor Lázaro (46'), Nacho (80'), Pau Vila (71'), Biel Ramis (14'), David Haro (71')

Goles: Pau Mascarò, 1-0 (67'); Diego Almeida, 1-1 (82'); Biel Ramis 2-1 (89')