El RCD Mallorca empata a Mestalla (2-2)

Vermells i valencianistes es reparteixen els punts en la jornada 10

El RCD Mallorca no va passar de l'empat en un camp sempre difícil com és Mestalla davant el València CF (2-2). Els de Luis García Plaza van fer una molt bona primera part que els va permetre anar-se amb el resultat de 0-2 al descans gràcies als gols d'Ángel Rodríguez i Diakhaby en pròpia porta. Després de la represa, Kang-In Lee va ser expulsat i els locals van remuntar en els instants finals del partit.
Per a la desena jornada de la Lliga, Luis García Plaza va realitzar dos canvis respecte al de l'última derrota per la mínima en el Reale Sorra. Bava va entrar per Battaglia en el centre del camp i Antonio Sánchez va ser titular per primera vegada aquesta temporada substituint a Amath

El partit va arrencar amb molta igualtat, tant en joc com a vegades. Els de Bordalás van arribar gràcies a les accions de Maxi Gómez i Josep Gayà per l'esquerra, mentre que per part mallorquinista, Kang-In Lee i Ángel van ser els jugadors més perillosos. Amb les dues defenses ben plantades, els acostaments van arribar de contres que no van suposar molt de perill  per a Cillesen i Manolo Reina.

En el 31, Kang-In Lee va realitzar una acció de fantasia per la banda dreta deixant enrere a dos rivals i va servir a Ángel Rodríguez que no va fallar i va definir a l'esquadra dreta. Aquesta vegada no va haver-hi dubtes que el gol sí que tenia la signatura del ’22’ que ja porta dos punts amb la samarreta del RCD Mallorca. Sis minuts després va arribar el segon gol vermell. Dani Rodríguez va rebre una bona pilota de Pablo Maffeo i, després de donar-se la volta dins de l'àrea i amb l'ajuda de Diakhaby, la pilota va acabar en el fons de la xarxa.

El segon gol va tenir tensió per la revisió del VAR, però finalment el punt va pujar al marcador i amb el resultat a favor dels vermells es va arribar al descans. Després dels 15 minuts de pausa, el RCD Mallorca va tornar a sortir endollat i va continuar acostant-se amb perill a la meta de Cillesen. En el 53, Kang-In Lee va ser expulsat després de rebre la segona targeta groga. Amb l'expulsió del jugador coreà, el València CF va fer un pas cap endavant, però els de Luis García Plaza van aguantar l'envesteix local.

En el minut 70, el València CF va estar a punt de retallar distàncies després d'un bon remato de Marcos André, però entre Russo i Martin Valjentvan salvar en la línia de gol. Estrenyien els valencianistes, però el RCD Mallorca va continuar con la seva solidesa defensiva. En el descompte, el València va empatar el partit con els goles de Guedes i Gayà. Con el 2-2 es va arribar al final del partit i els vermells van sumar un punt després de la derrota de la setmana passada.
RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo, Valjent, Russo, B.Oliván, Baba, R. De Galarreta (74’), Antonio Sánchez (84’), Dani Rodríguez (74’), Kang-In Lee, Ángel (61’)

Suplents: Greif, Sastre, Febas, Mboula, Salva Sevilla, Abdón, Lago Junior (74’), Battaglia (74’), Jaume Costa (84’), Sedlar, Amath, Fer Niño (61’)

Valencia CF: Cillesesn, Foulquier (74’), Gabriel Paulista, Diakhaby (46’), Gayà, Helder, Racic (46’), Wass, Hugo Duro (64’), Maxi Gómez (46’), Guedes

Suplents: Mamardashvili, Jaume Doménech, Alderete (46’), Guillamón, Vázquez, Soler(46’), Jason, Yunnus, Marcos André (46’), Álex Blanco, Vallejo (64’)

Gols: Ángel, 0-1 (31’); Diakhaby (p.p), 0-2 (38’); Guedes, 1-2 (90')