Skip to main content
Destacats

Luis García: "Fins avui, hem fet més coses bé que malament"

L'entrenador del RCD Mallorca compareix en la prèvia de la jornada 11

L'entrenador del RCD Mallorca ha comparegut en la prèvia de la jornada 11 que enfrontarà a l'equip davant el Sevilla en el Visit Mallorca Estadi. El tècnic madrileny espera que el seu equip torni a guanyar després de deixar escapar la victòria en els minuts finals davant Real Sociedad i Valencia. "Crec que cal ser mentalment molt forts i prendre les decisions correctes. Anam a Sant Sebastià i València a jugar-los de tu a tu. Som un equip inexpert però això ens dóna moltes coses bones. Anam a qualsevol camp a intentar guanyar. Els minuts finals són coses que hem d'anar corregint i em sap greu pels jugadors haver tornat d'Anoeta i València amb tan sols un punt amb el bon partit de l'equip".

Luis García és conscient que el RCD Mallorca s'enfronta a un dels grans del futbol espanyol. "El Sevilla és un gran equip amb un entrenador que ha reivindicat el gran entrenador que és. Té un equip molt complet. Fins a l'última jornada només duia 3 gols en contra. És un equip que pot lluitar pel títol. Li està competint de tu a tu a Madrid, Atleti i Barcelona. Haurem de jugar molt bé per a guanyar"

El tècnic mallorquinista està satisfet amb l'inici de lliga dels seus jugadors. "Fins avui, hem fet més coses bé que malament. Estic content amb l'equip i crec que hauríem de dur més punts. Estam construint un equip de present però amb molt de futur".