Skip to main content
Destacats

Take Kubo: "Gaudesc veient com juga l'equip"

El jugador japonès es mostra optimista amb l'equip i amb el seu procés de recuperació

A Take Kubo li ha tocat afrontar una sensació nova en la seva curta carrera. La de no poder jugar per lesió. La de veure els partits per televisió o en la graderia. Una sensació que espera deixar a un costat ràpid. "Quan estàs lesionat és difícil. A més, per a mi és la primera lesió que tenc des que duc jugant al futbol, des de petit. Però bé, al Mallorca la gent em tracta bé i també gaudesc veient els partits de l'equip. La veritat és que m'agrada més jugar al futbol que veure'l. Això ho tenc clar. Gaudesc i patesc. Ara entenc més a l'afició, com veu els partits. Jo ara ho veig com un aficionat més, gaudesc, però quan l'equip va malament patesc".

Take reconeix que el seu procés de recuperació va pel bon camí, fins i tot millor de l'esperat. Una lesió que li va arribar en el millor moment de la seva carrera. "La lesió em va perjudicar una mica, perquè fins a aquest moment estava jugant bé i em sentia còmode. Crec que estava fent una bona temporada, i quan em recuperi intentaré ajudar a l'equip".

Take Kubo també considera que l'equip mereixeria dur algun punt més. "L'afició pot pensar que el que importa és el resultat però, al final, el que importa és com està jugant l'equip. Crec que això ens donarà més punts al final. Estam jugant molt bé i crec que les victòries arribaran".