Skip to main content
Destacats

Salva Sevilla, Brian Oliván i Antonio Sánchez analitzen l'empat en el Nuevo Mirandilla

Els jugadors vermells valoren el repartiment de punts davant el Cadis CF

El migcampista, Salva Sevilla; el lateral esquerre, Brian Oliván; i l'extrem Antonio Sánchez, van analitzar el tercer empat consecutiu. Aquesta vegada en el Nuevo Mirandilla davant el Cadiz CF (1-1). Els vermells es van avançar en el minut 30 gràcies a un gol de Baba però, una altra vegada, en el temps afegit se li va escapar la victòria als vermells. Els gaditans van marcar en el 93 des dels onze metres després d'un penal comès per Joan Sastre. 

Sobre el partit

Salva Sevilla: "Ens anem amb mal sabor de boca. Ells no s'han acostat a la nostra àrea. Quan millor ho teníem, fallem i ens anem amb la sensació de perdre dos punts" 

Brian Oliván: "En els tres últims partit fora de casa ens han marcat en el descompte. Fem coses molt bé com per a portar-nos tan poc botí. Els hem controlat tot el partit. En la segona part no han xutat"

Antonio Sánchez: "Una altra vegada que l'equip ha fet un gran partit. Hem de fer un pensament. No podem perdre tants punts després de bons partits. Són errors de concentració"

Sobre l'equip

Salva Sevilla: "Hem de mirar el costat positiu i pensar que hem sumat una altra vegada fora de casa, però hem de corregir errors que ens estan fent perdre punts ne els minuts finals"

Brian Oliván: "Ara estem calents. En el pròxim entreno ens hem d'asseure i veure per què ens està passant això en els minuts finals. Fins al 89, 90 estem fent partits molt complets"

Antonio Sánchez: "Ara a recuperar i desconnectar. Hem de pensar en l'Elx i anar pels tres punts per a tornar a la senda de la victòria"

Sobre el VAR

Salva Sevilla: "Ens crea molta confusió. No sabem molt bé quin és el criteri. De ser una expulsió per a ells s'ha convertit en aire per a ells. Hem de seguir"

Brian Oliván: "Ni l'àrbitre el tenia clara. Els petits detalls si ens giressin en cara seria millor. Tot ha caigut del seu costat. L'equip es mereix més punts"

Antonio Sánchez: "Les formes en les quals es dirigeix l'àrbitre cap a nosaltres és d'inferioritat. Sempre ens tracten amb un menyspreu que no ens mereixem. Cal queixar-se perquè sinó acaba tot igual. Cal canviar-ho"