Cròniques cantera

El RCD Mallorca B guanya i és més líder de Tercera Divisió

El filial vermell venç al Sant Rafael de l'I.E (4-0) en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

El RCD Mallorca B va guanyar al Sant Rafael de l'I.E en la dotzena jornada de la Tercera Divisió balear per 4-0. Jaume Tovar, Ibra Diabaté, Javier Albín i Pablo Gálvez van ser els golejadors d'un partit que va dominar de principi a fi el conjunt de Julián Robles. Amb aquesta victòria, el filial vermell suma set victòries consecutives i és líder en solitari amb un avantatge de cinc punts sobre els segons, el CE Santanyí i el CD Manacor.

Des del primer minut del partit, el filial vermell va ser superior als eivissencs. En el minut 16, va arribar el primer gol del partit després d'una acció de molta qualitat. Obra de '10' amb signatura del capità, Jaume Tovar. El davanter solleric ho va fer tot. Va controlar, va conduir i va regatejar al seu parell per a creuar la pilota. El davanter vermell, una vegada més, va demostrar el seu potencial i poder. El conjunt dirigit per Julián Robles va continuar amb el mateix plantejament, impedint als pitiusos progressar i inquietar la porteria de Pere Joan.
Després del descans va arribar una de les segones parts més completes de la temporada per als bermellones. Ibra Diabaté va anotar el segon tant del partit després d'un gran centre lateral de Pablo Gálvez. El davanter de Costa d'Ivori va rematar amb el cap amb molta potència a l'esquadra de la porteria eivissenca. Deu minuts després, va anar Javier Albín l'encarregat d'anotar amb un tret, des de la frontal de l'àrea, col·locat i impossible per al porter visitant.

En el miut 79, Pablo Gálvez es va sumar a la festa golejadora després de rebre una gran assistència del recuperat Javi Llabrés. Gálvez ja suma sis punts i és el pichichi del filial bermellón. Amb el 4-0 es va arribar al final del partit. Amb aquesta victòria el RCD Mallorca B ja suma set victòries consecutives i segueix en el més alt de la classificació. Cinc són els punts en els quals avantatja als segons classificats, el CE Santanyí i el CD Manacor.

RCD Mallorca B: Pere Joan, Miguel Martín (82'), Pep Gayà, Jaime de las Marinas, Marc Carmona, Thomas (78'), Albín (71'), Conejero, Tovar (78'), Pablo Gálvez, Ibra (78')

Suplentes: Elías, Valverde (82'), Quiros, Montalbán (78'), Elías Chentouf (78'), Llabrés (78'), Torregrossa (71')

Goles: Jaume Tovar, 1-0 (15'); Ibra Diabaté, 2-0 (55'); Albín, 3-0 (67'); Gálvez, 4-0 (79')