Cròniques cantera

El RCD Mallorca B suma un punt davant el CF Platges de Calvià (2-2)

El filial vermell empata i suma 27 jornades seguides sense conèixer la derrota

El RCD Mallorca B va sumar un punt davant el CF Platges de Calvià (2-2). Els de Julián Robles van arribar a estar 2-0 en el marcador, però els taronges van remuntar amb un gol en el 69 i un altre en l'últim minut de partit. Jaume Tovar i Pablo Gálvez van ser els golejadors vermells del partit amb dues bones accions. Amb aquest empat, el filial mallorquinista suma ja 27 partits seguits sense conèixer la derrota.

Els primers minuts van ser per als locals, però a mesura que passaven els minuts, els visitants van anar fent passos cap endavant. Encara així, les ocasions continuaven sent per als de Julián Robles. De combinacions entre Tovar i Ibra van arribar els acostaments més clars. Precisament, va ser el capità vermell el que va realitzar una obra d'art per a avançar al RCD Mallorca B. Jaume Tovar va recollir la pilota en el centre del camp i, després de donar-se la volta, encarar la porteria deixant enrere fins a tres jugadors per a definir a la perfecció amb la cama esquerra.

La primera part va acabar amb un conjunt bermellón arribant a àrea rival, però sense aconseguir marcar el punt de la tranquil·litat. La segona meitat va ser diferent i és que el conjunt taronja va sortir amb una marxa més i va incomodar als locals en unes certes fases del joc. Encara així, el RCD Mallorca B va aconseguir anotar el segon gol del partit. Pablo Gálvez va finalitzar a la perfecció una bona jugada per l'esquerra. Cinc minuts després van respondre els visitants amb un gol de Marc Orell. El '6' del Platges va definir amb un xut picat, impossible per a Elías.

Després del 2-1, el CF Platges de Calvià va continuar intentant-ho ficant als bermellones enrere, mentre que els locals buscaven la fiqui rival sortint a la contra amb carreres de Valverde, Gálvez i un Jaume Tovar que no va parar. Fins a l'últim minut no va arribar el punt de l'empat en el qual Pau Mateu va rematar una falta lateral botada per Marc Orell. Amb el 2-2 es va arribar al final de la trobada. Amb aquest empat, el RCD Mallorca va sumar un punt i ja són 27 els partits seguits sense perdre.

RCD Mallorca B: Elías, Miguelito, Gayà, David López, David Valverde, Torregora, Julen, Albín, Víctor Lázaro (53'), Ibra (77'), Jaume Tovar

Sustitucions: Pablo Gálvez per Víctor Lázaro (53'); Quirós per Ibra Diabaté (77')

Gols: Jaume Tovar, 1-0 (25'); Pablo Gálvez, 2-0 (65'); Marc Orell, 2-1 (69'); Pau Mateu, 2-2 (90')