Cròniques cantera

El Juvenil A del RCD Mallorca remunta i guanya al Cerdanyola FC (2-1)

El Juvenil A del RCD Mallorca va remuntar i va guanyar el partit davant el Cerdanyola FC en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (2-1). Els de Carlos Muñoz es van emportar els tres punts després de remuntar en la segona meitat el punt inicial dels catalans. Leo Mascaró i Marcos Plomer van ser els golejadors del conjunt bermellón que es va aconseguir la victòria després de dues jornades consecutives sense fer-ho.

Des del primer minut el RCD Mallorca va ser amo i dominador del partit. La possessió i les ocasions eren bermellonas, però els catalans van ser els encarregats d'obrir el marcador. El van fer des dels onze metres i en les botes de Erik, capità del Cerdanyola FC. Després del gol visitant, el RCD Mallorca va tancar a l'equip dirigit per Masip, però sense aconseguir el gol.

Va ser en la segona part quan el RCD Mallorca va trobar la porteria. Carlos Muñoz va donar aire fresc amb tres canvis que van canviar el partit. En el minut 60, Leo Mascaró va empatar la trobada després d'una falta lateral botada per Lluis Montiel. Deu minuts després va ser marcs Plomer el que va posar la guinda a la remuntada. El banda bermellón va aprofitar un gran centre de Calcagno per a posar al conjunt local per davant en el marcador.

Amb el 2-1 es va arribar al final del partit i el RCD Mallorca va tornar a sumar de tres després de les derrotes davant el Nàstic de Tarragona a casa i FC Barcelona a domicili. Els bermellones segueixen en cinquena posició i prop de la tecera plaça que ocupa l'FC Damm. La pròxima trobada per als de Carlos Muñoz serà a Barcelona per a jugar davant el RCD Espanyol, segon classificat.

RCD Mallorca: Iván López, Miquel Munar, Pere Haro, Leo Mascaró, Victor Barber, Luis Montiel, Marcos Plomer, Pau Vila, Miguel Susarte, Biel Ramis, José Sempere

Sustituciuons: Ferran Quetglas por Iván López (20'); Carles por Miquel Munar (58'); Bruno Calcagno por Pau Vila (58'); Toni Quetglas por Miguel Susarte (58'); Marcos Fernández por José Sempere (74')

Gols: Erik, 0-1 (p) (12'); Leo Mascaró, 1-1 (60'); Marcos Plomer, 2-1 (78')