Skip to main content

El nou restaurant del RCD Mallorca

El RCD Mallorca obrirà el seu nou restaurant a l'Estadi Mallorca Son Moix, un nou concepte enfocat al club i a l'esport en general

El RCD Mallorca obrirà el seu nou restaurant a l'Estadi Mallorca Son Moix, un nou concepte pels mallorquinistes, enfocat al club i a l'esport en general.

El restaurant Sports Bar, que ha estat projectat per Izaskun Larzabal, arquitecta de la remodelació de l'estadi, es situarà a la cantonada nord, al costat de la porta 4. L'espai comptarà amb 631 metres quadrats, dividits en dues plantes amb capacitat per a 150 persones i una terrassa exterior per a 100.

Aquest local, que preveu obrir les seves portes durant el mes d'agost de 2024, comptarà amb una gran quantitat de pantalles de diferents formats i mides per poder seguir tots els esdeveniments esportius que es produeixin de manera simultània. Entre les pantalles, destacaran dos panells gegants, un interior i un altre exterior, en els quals els mallorquinistes podran gaudir de la retransmissió dels partits del RCD Mallorca.

Però el Sports Bar és molt més. Serà un espai destinat per a qualsevol tipus d'esdeveniments i celebracions ja siguin concerts, monòlegs, oci, esdeveniments privats i corporatius,...

En l'apartat de gastronomia, el club ha arribat a un acord amb un dels millors restauradors locals, BROX Kitchen&Drinks. Juan Gomila i Tom Bestard, propietaris de la marca, agraeixen la confiança que el club ha dipositat en el projecte: "Per a nosaltres, com a mallorquinistes, aquest Sports Bar és complir un somni. Volem aportar tota la nostra experiència i esperem que sigui un centre de trobada per a l'afició, tant durant els partits, com qualsevol dia de l'any. Portem molta il·lusió i ganes de treballar, aportant un producte de qualitat, amb la major part dels productes de la terra."