Skip to main content
Destacats

Gran participació del Genuine a Tenerife!

L'equip Genuine del RCD Mallorca va tornar a deixar una grandíssima imatge en la tercera fase de LaLiga Genuine disputada aquest passat cap de setmana a Tenerife. Però abans fins i tot de viatjar, els 16 convocats van rebre la visita, per sorpresa, de Xavi Torres, un dels majors referents i icones de l'esport balear. Torres els va transmetre els consells adquirits al llarg de la seva trajectòria i els va desitjar la major de les sorts en els tres partits que tenien per davant.

Les paraules de l'esportista van tenir un gran efecte positiu en els jugadors, que van tancar la seva participació en la tercera fase amb ple de victòries davant Sporting de Gijón, Real Zaragoza i Athletic Club. Però el resultat, com sempre, va ser el menys. Els nins i nines van mostrar els seus enormes valors i tots els integrants de l'equip, siguin jugadors o membres del staff, van fer una gran feina.

A més, cal destacar els debuts en el Genuine del club de SashaMionaRubén i Salvador. Els triomfs, per cert, van ser dedicats a Juanma Pérez, que no va poder estar a Tenerife a causa d'una greu lesió.

La quarta i última fase es disputarà de manera íntegra a Getafe del 7 al 9 de juny.