Skip to main content

Antonio Sánchez apadrina Ponent i Pere Garau

El jugador mallorquí del RCD Mallorca Antonio Sánchez ha visitat aquest dimarts el districte de Ponent i el barri de Pere Garau per convertir-se en el padrí dels nens i nenes que formen part de les escoles de la Fundació Reial Mallorca en aquestes zones.

La finalitat d'aquesta activitat, integrada en el programa socioesportiu Junts som Millors, és crear sentiment mallorquinista i acostar la figura del futbolista professional als més joves. Sánchez, format en les inferiors del conjunt mallorquinista, ha transmès totes les seves vivències, valors i consells al contestar les diferents preguntes que li han plantejat els jugadors de la Fundació, que tenen en el migcampista un clar mirall en el qual mirar-se per tractar d'aconseguir els seus somnis.

A més dels al voltant de 70 nins i nines, entre les dues zones, que van poder conèixer al futbolista, en la visita també han tingut molta importància i participació els pares i mares dels joves.

És la cinquena visita a una barriada d'un futbolista del primer equip. Abans ho van fer Jaume Costa, Omar Mascarell, Manu Morlanes i Javi Llabrés.