Skip to main content
Destacats

Antonio Sánchez: "Estam conscienciats, sabem que el que ve ara serà dur"

Antonio Sánchez i el RCD Mallorca ja estan centrats de ple en el pròxim partit de LaLiga que mesura en el Sánchez Pizjuán als vermellons i al Sevilla FC. El futbolista mallorquí ha valorat l'actualitat de l'equip i altres temes.

L'estat de l'equip: "Estam conscienciats, sobretot. Sabem que ho ve ara serà dur i difícil, però també sabem que serà decisiu i important. Estam molt conscienciats que hem de seguir en aquest camí de sumar punts ràpidament per a així poder acabar bé la temporada. I amb moltes ganes d'aquest partit de Sevilla".

Partit contra el Sevilla: "Sabem que pot ser un punt d'inflexió. Pot marcar la temporada perquè sortir de Sevilla sumant et dona aquesta tranquil·litat per anar a Cadis, que sabem que serà una guerra, ja que ells es juguen la vida. Hem de donar-li molta importància perquè no se'ns posi la cosa difícil amb el que ve".

D'altra banda, Sánchez ha estat aquesta setmana el padrí dels nins i nines que formen part de les escoles de la Fundació Reial Mallorca en el districte de Ponent i el barri de Pere Garau. Sobre aquesta labor, el mallorquí ha assegurat el següent: "Per a nosaltres és bonic veure el treball que fa la Fundació en aquests barris. Veure als nins com es posen contents de veure't, que et puguin fer preguntes... Nosaltres estam molt per la labor d'ajudar en tot el que puguem i la veritat és que és bonic veure la il·lusió".