Juvenil Div. Honor

El DH visita al RCD Espanyol amb ganes de victòria

El Juvenil Divisió d'Honor del RCD Mallorca visitarà en la setena jornada de lliga al segon classificat, el RCD Espanyol (divendres, 12 d'octubre, a les 16:30 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque). L'equip que dirigeix ​​Carlos Muñoz intentarà sumar els 3 punts després d'empatar 1 a 1 en la jornada anterior contra el Reial Saragossa a Son Bibiloni. El DH no ho tindrà fàcil contra l'Espanyol, que és segon a la classificació amb 12 punts i ve de golejar per 5 a 0 en el seu darrer partit. El tècnic del DH mallorquinista espera un partit difícil: "L'Espanyol és un equip que respectem molt, amb grans individualitats, però sabem que la nostra visita també els incomoda i els té en alerta, som un equip capaç de complicar-los, competir i guanyar-los en la seva terreny, estem confiats que podem aconseguir-ho. Esperem un partit molt disputat, d'alt ritme, on cada equip tindrà les seves opcions".

El Mallorca, per la seva banda, arriba al duel a Barcelona amb 11 punts en la classificació, a només 1 punt del conjunt perico. Muñoz assegura que, malgrat l'empat de l'última jornada contra el Saragossa, el seu equip arriba bé al partit: "Nosaltres buscarem les nostres opcions i esperem estar encertats en els petits detalls. La setmana passada aquest aspecte ens va privar de la victòria, aquesta setmana busquem que sigui a l'inrevés. Els al·lots han treballat molt bé i tenen ganes que comenci el partit i competir".

El DH del RCD Mallorca arriba a la setena jornada en cinquena posició, però en aquests sis primers partits de lliga s'està veient una gran igualtat en la lliga. El FC Barcelona és líder amb 16 punts i des del segon (Espanyol amb 12 punts) al setè (Europa Juvenil amb 11 punts) hi ha un sol punt de diferència. L'entrenador del DH del Mallorca és clar a l'hora de valorar la igualtat de la divisió d'honor juvenil: "Després de 6 jornades als equips favorits els costa encadenar victòries consecutives i es preveu una temporada de molta disputa per aconseguir estar a les places de copa. Juguem contra un dels rivals més forts de la categoria, que ve de fer un gran partit la setmana passada, però que portava una dinàmica de dues derrotes prèvies. Això mostra la igualtat i el nivell d'aquest Grup III de divisió d'honor".